Klik sini..

Monday, February 9, 2009

Siapa tue???


Selesai sudah quiz Marketing aku yg pertama.. walaupun hanya multiple choice, tapi jenuh gak aku nak paham soalan nie.. macam bace buku teks oversea plak.. wuuuuu.. Sok der quiz Finance and QMT pulak..lagi mencabar soalan! MySpace

"Ya Allah, jauhilah aku dari kebingunagn, mliakanlah aku dengan cahaya ilmu dan pengertian. Bukakanlah kepadaku makrifahMu dan mudahkanlah bagiku pintu-pintu kurniaMu, wahai Yang Pengasih antara yang Pengasih"

Oh ya, tibe2 jek kuar idea bergambar. Sempat jgk la aku, Qila dan Oya ambik gambar kat kelas Z62 masa tunggu lecturer Mandarin tiba hari ini..Hahaha.. kelakar sungguh.. perasan betul cam org Arab.. Kitorg tutup muka dgn pashmina plak tue..Aiseh..macam2 plak.. aku pun terlibat sama, ngeh2 MySpace

kami bertiga..sape lagi..

Fadhlur tetibe jek menyibuk..


Oya, Qila dan Aku..

Sejuk!!


Till then.. Tumpuan perlu diutamakan pada pelajaran dan quiz hari esok.. Gambatte ejan!! Berikan yang terbaik demi Allah, agama, bangsa, ibu bapa dan diriku.. insyaAllah..

Selamat Hari Thaipusam !!!!

p/s: Org bercuti, aku ke kelas.. huhuhu..

7 comments:

aira said...

aku d mn..
aku taula ak pnjam pashmina oya..
huaa!

princessakura said...

la kau tau ape korg..
aku cme nk wish good luck tuk QMT n pe2 hal wat la byk solan past year..

pudding pie said...

to aira,

alala, ciannyer ko..msk cikit jek..
spe suruh tido..huahuahua, kalo x bleh join kitorg..


to fara,
thanks you my fren!

tia said...

lawanyer aku..
aku dah tukar nama blog aku lagi!
ps:bwang word verification la..wat aku marah jer

pudding pie said...

to tia,
ceh.. perasan!
huuahuahua...

p/s: okay2..aku dah buang verification tu..

3p4h said...

Ahaks.... Bergaya kalian =P

pudding pie said...

to 3p4h,

thanks, kitorg nga xder keje tue..kehkeh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin