Klik sini..

Sunday, April 12, 2009

Ahad yang Sepi

Dah hari Ahad nampaknya.. Maknanya, dah mula ka study week aku before final exam 24 April ni..huhu.. Cuak beb!! Waktu kuliah bru jek berakhir minggu lps.. Ntah bape la carry mark aku sem nie.. Risau plak.. Dapat ke aku nak maintain or upgrade pointer aku sem ni??? MySpace
Sume der.. Tak tenang plak bile pikir lama2 sgt.. Bek aku wat keje len.. Blogging pun best gak..
Release tensen.. Smlm bru jek bes Test PD. Lega dah berakhir..

Alhamdulilah..

Boring plak arini.. Roomate aku sume blk.. So, tinggallah aku sorang kat bilik.. Teman serumah plak tinggal 3 org jek.. Tetibe jek nak nyanyi lagu "Lonely" Nak balik rumah, kompom aku tak belajar.. Ish, Norizan.. Fokus2..jgn ingat rumah..

Tetibe jek rase nak edit blog aku ni.. Haha..thanks utk Cik Along Armani, dpt la aku belajar sikit dari tutorial beliau.. Hehe.. Punya la penat nak tkr 2 column ke 3 column dek sebab aku rase mcm byk jek nk ltk kt sidebar nie.. Pastu edit sikit tang yg len2.. Puas ati gak la.. Terisi masa aku ni.. Bertambh satu ilmu..

Okay tak wajah baru blog aku nie? Sehabis daya ni aku wat.. Sampai hampir2 nak give up sbb asyik tak jadik jek.. Kalo der komen, sila kan..
Syukur, usaha itu tangga kejayaan, Yeay! MySpace


3 comments:

AkuAyie said...

wahhhh tahniah2...dah buat 3 column! haha.. besh kn?
uit izann..hang on..
it's tough.. but u'll get through!!
go go chaiyok!! =D

ファラ said...

blog ko!
lago lawa dari aku nampak.
xe jadi ni.

pudding pie said...

To Aku Ayie
Thanks my fren..
Usaha yg berbaloi..
Cuma hro x nmpk serabut..nga try nk reduce isi kndungan..
awk pun same.. Gd luck for exam k!


To Qila,
ni usaha aku 1 hari tau.. penat den!
Fuh! lega..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin