Klik sini..

Thursday, April 30, 2009

Awards From tia


Peraturan nak jawab tag ni ialah :

1. Copy badge "2009 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.

Already done!


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

Blog Tia Tyot, my roomates..


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag)

1) X science streams student..
2) love watching new muvies
3) Love blogging
4) On9 everyday
5) From Batu Pahat
6) Sensitive person
7) Like to laugh
8) Hang out outdoor
9) Dun eat fish a lot
10) Easily bored


4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

1) Aini
2) Viviyita
3) Farawahidayah
4) Iznie
5) Ain
6) Dilla


5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog saye untuk mendapatkan award anda".


Terima kasih!

2 comments:

Iznie said...

oh..tak perasan pun dulu...ngee~~

dah expired...hehe

chloe said...

hihi..bru perasan ni..oke2 sy jawab..ik2

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin