Klik sini..

Saturday, June 20, 2009

Buat Para Gemini Sekalian..


Askum w.b.t.h.

Akhirnya bulan Jun bakal melabuhkan tirai tak lama lagi.. MySpace Nak ckp jgk walau sume org dah tau..keh3. Apalah istimewanya bulan Jun ni yek??

Keluarga, sahabat andai mahupun aku jgk menyambut tarikh keramat yg amat bermakna.. Walaupun tak semua org ske menyambut besday masing2, tapi cukuplah bagiku pengertian ‘Hari Ulang Tahun’ ni..

Sebab, inilah saat kita dilahirkan ke dunia. Paling utama, utk berbakti kpd Nya selain insan lain. Alhamdulilah, Allah telah menciptakan manusia sebaik-baiknya tanpa ada sebarang cacat cela. Beruntung kan?? Aku bangga menjadi seorang manusia hari ini.


Okaylah, setakat ini member2 rapat yg ade dlm list aku (jka tiada, sla bgtau yek):

1)Fathiyah Kamaludin ~ 5 Jun 1989
2)Noor Amira Mohd Shah ~ 11 Jun 1989
3)Norizan Samsudin ~ 12 Jun 1989
4)Nur Atirah Borhan ~ 12 Jun 1989
5)Fatimah Mohd Salih ~ 15 Jun 1954
6)Nur Farah’Aqilah Mohd Fadzil ~ 19 Jun 1989
7)Farawahidayah Sahak ~ 16 Jun 1988
8)Faridzul laily Fudzali ~ 25 Jun 1988

************************************************************************************

Buat sahabat2 aku, “Selamat Hari Ulang Tahun” (Dah tua dah..hehe) especially Nur Farah Aqila, bru jek Jumaat lps, thanks 4 cake smlm..

Kalo kawen jgn lupe jemput yek.. ececeh, wat2 mke blur plak..MySpace

Doaku, moga kalian semua sentiasa berada dlm lindungan rahmat Allah, masih menikmati kenikmatan dan kemanisan Islam, dipermudahkan segala urusan, dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.. Amin..

Slm syg dari MM&I..MySpace


Nota kaki:
Usah marah kalau best friend tak tolong kita atau terlupa birthday kita, tetapi marahlah jika dia berbuat dosa kepada Allah. Kerana kita TERLALU SAYANG padanya.




4 comments:

~FaRiDzUl LaILy FuDzALi~ said...

yeay!!
thumbs up tok ijan sbb eje name aku ngan btol..hahaha

~~Noly said...

owh..epi belated beday la..hehe

ファラ 'aqila said...

heheeh thanks jan!
kek aku menecair...sori sori sori..

eh...kenapa name ko tuh kene bold..wewwe~~

gud luck exam!

pudding pie said...

tp Laily,
dah terang2 ko bubuh nama penoh ko..
takkan la aku nak wat silap plak..
kan ader yg kne campak bangunan..hehehe

to Noly,
thanks..hehe..dah lps dah..

to Aqila,
takpe.. kre bek r ko bwk blk kek tue..kitorg mkn jgk kan??
hehehehe =p
bkn slalu org belanja mkn kek..
baskin robin tue..

p/s: sebab ni blog aku..ade phm?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin