Klik sini..

Tuesday, June 16, 2009

Buttons

Askum w.b.t.h,

Alhamdulilah, bru jek abes Test 2 ptg td.. Buat pembaca MM&I, kekangan waktu nak siapkan report dan presentation website E-Commerce Jumaat nie menyebabkan aku tak sempat nak wat pos pjg2..So, sorry yek kengkawan..MySpace Banyak isu nak aku share dgn korg tapi masa tak mengizinkan..

So, maybe aku berehat drpd berblogging buat beberapa hari.. As usual, this week aku nk share satu lagi art handmade craft..

Layan gambor2 nie..k!

Link Here






p/s: Rush weekends for me..huhu MySpace

5 comments:

~FaRiDzUl LaILy FuDzALi~ said...

dr button?
comelnye...
nak satu!!!!

ファラ 'aqila said...

cute giler bebutang ni..jan, aku xtido jan..huhu

cikYANchoco said...

shantek semua nyer... :)

pudding pie said...

tp Laily,
laa button tu x cute, aq lagi cute!!!
kahkahkah..(tipu jek!)

to Aqila,
gle ah!!!!!
gi tido ar....

tp CikYanchoco,
mmg rajen sungguh org yg buat nie..
hehehe

A.I.N said...

ermm jan blikan aq satu cam 2 nak wat pmeran lah

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin