Klik sini..

Thursday, September 10, 2009

Maaf, lain kali okay!



Salam Ramadhan

Dah masuk 10 mlm terakhir Ramadhan da..*sigh*
Sob..Sob..

Lagu2 raya pun dah berkumandang
Aiyo, cepatnyer!
Tak sangka plak
Mlm2 terakhir ni kne bykkan amalan
Rugi kalo tinggalkan
Ada paham??

Lama betul tak update MM&I
Ni sume gara2 test la nie
Tapi apsal aku update ni??

Haihhh..
Rindu..rindu sama ini belog! (Ececeh)

Test CB cancel plak..
Penat jer aku tahan mata 'stay up' pagi tadi!
Napa la byk btul kelas kne cancel
Kne ganti kelas la ni *sigh* lagi
Sibuk bebenor nmpaknya lec 'TERSAYANG' aku
hahahhaah = P
to Cik Tia & Cik Qila
Sila jgn gelakkan aku ea

Actually, byk aku nak cerita kat cni
Tapi malas sket skrg..
Besok2 je la
Busy btul lately


p/s: Jom 'kejar' mlm Lailatul Qadar!!

6 comments:

3p4h said...

Kalo nk tau, ari prtama puasa pn da ada org psg lagu raya..

ngok ngek tul manusia ni...

'AQILAH said...

hahaha ijan...aku da gelak...tersayang sagt ea...

ngeee

tapi next week pulak yg merana...mr, bel, cb

saypOOL rafhtello said...

boleh plak exam cancel..
memang frust la..penat2 study pas 2 cancel..

Cik Dila said...

hurm...sayang la.ramadhan kali ni bnyak plak ari yang tak boleh puasa.sayang seribu kali sayang..huhu

pudding pie said...

to 3p4h,
kat mne tu?
aish, tak sabor nk raya nmpaknye
excited nak raya ke pose tu?
hahhaha

to Aqilah,
tau takpe..byg tuk Test
ingtkan minggu ni je yg merana
dah nak blk rumah plak tuh

pudding pie said...

to Saypool,
mmg frust thp gaban
aiseh, kne bce blk
malasnya daku!

to Cik Dila,
ciannyer awak!
cpt2 ganti nanti..
tak la rasa berat

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin