Klik sini..

Saturday, March 20, 2010

Lawatan Separuh Hari



Satu-satunya trip yang bawa kami keluar kampus untuk sem ni
Adalah pada hari Khamis (18 Mac 2010)  lepas..
Ahahahha, terasa jakun!!
Inipun sebab under subjek Marketing Communication
ada part advertisement (berangan jadi budak Mass Commm sekejap!)


Guard: "Kamu semua ni budak Mass Comm ke?"
Kami :  "Tak lah, kami budak MarCom! hahaha" 


Bukan senang tu nak organize trip kali ni..
Bincang punye bincang dgn Astro, Media Prima, Leo Burnett dan NagaDBB
Semuanya direject sebab kitorang group yg sangat ramai!! TSK TSK TSK
Sudah la kau. Takde rezeki nak ke sana lagi la tu..


Sebelum kami, budak kelas BBAM 4B dapat gi Hot.fm
Dan kami pulak ke bangunan NSTP
Ahahaha, ku ingat ape kes gi sana?? Cam bosan jek
Sekali pergi, teros terngaga jugaklah mulut kitorang!!
Gegegegge.. gamble jek diorang kat sana..
Dateline dekat pun still rilek je ku tengok!
Dan sesiapa yang nak practical kat sana pun boleh (bidang berkaitan saje yek!)
Dialu-alukan bagi sape yang berminat..


Actually trip kali ni tak bape nak syok kalau nak kata
Sebelum-sebelum ni.. (Ribuan ampun kemudian yek..)
Walaupun SI DIA seolah-olah mengabaikan kami (tak sihat kot!),
tapi kami tak kisah


Kami sedaya-upaya mengambil hati beliau.. Kami layan macam family lagi
Ahahaha, kalau la nak bandingkan layanan daripada kelas lain beliau kata baik,
layanan kami lebih berganda-ganda lebih hebat.. Semata-mata kerana beliau pemberi markah
Harapnya beliau tidak lagi membeza-bezakan kami.. huhuhuhu
Kami udah penat..


Akhir kata, ape lah trip kalau tidak menembak gambar..



















p/s: NSTP nak merge dgn Media Prima katanya.. egeggege rahsia taw ni!



8 comments:

Luffy said...

ada cita2 nak jadi wartawan?

diorang merge pun memang sebab dua2 di bawah 'bos' yg sama. ngeee

zella y said...

klu dpt gi hot fm msti best kn?? hehehhehe klu tgk ns lemak kopi o tu rmai gak student2 wat lawatan kat sna...

bertambah mantaplah nstp ngan media priam kalau dorang merge kn...

aCu said...

wow. hensem mamat tu. ko g sane tak ngorat la editor tu. leh masuk paper.haha

'AQILAH said...

aku ada !

pudding pie said...

to luffy,

wartawan? x kot..ngahaha

sapa 'boss' tu?? nak taw jgk

pudding pie said...

zella,

best kot.diorg jmpe personaliti tv & artist.,hahaha

pudding pie said...

to acu,

mamat mana yg hensem? sume editor tua2..

pudding pie said...

aqilah,

yuo, aku nampak!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin