Klik sini..

Monday, May 24, 2010

Ketuk Keyboard Pun Boleh!

Salam semua,


Wahhh, rasa berzaman plak tak blogging. Kalau mood malas tu boleh nampak agaknya dah ku sepak-sepak bagi jauh-jauh.. KAH KAH KAH. Actually, sekarang dah tamat sudah cuti 2 minggu ku. Adeh, ni yang paling tak best sebab short sem (INTERSESI) aku dah start balik. huhu


So, orang lain cuti aku study. Orang lain jalan-jalan aku study..orang lain keje waktu cuti aku study lagi.


Sepanjang cuti aku tak buat banyak benda pun selain layan drama jepun dan korea yang ku download. Tingkayu pada Encik Streamyx yang sangat baik hati.. Hehe.. Dan juga aku praktis konon-konon la main piano tapi virtual piano..


Dulu teringin nak belajar piano tapi al-maklumlah den tak mampu ISK ISK ISK So terubat sikit la dengan benda alah ni. Yeay!! Aku godeh-godeh Mr Google, terjumpalah la pulak virtual piano ni kat internet. Sesuai untuk sesapa yang tak tahu baca note muzik tu.. Janji ko ada laptop sudah!



Bukak DI SINI


So, ape lagi try la. Kalau ada sesapa yang reti gubah lagu guna virtual piano jangan lupa share sama-sama. hehe.  Enjoy your holidays peps!




p/s: ku harap future husband ku reti main instrumen muzik tak kisah pape pun..ahaksss!

16 comments:

zella y said...

ooo...nk husband pandai main instrument erk...

klu pandai main recorder kira instrument tak?? hehehhe

apai power said...

thank u! nak gitar plak ada x?

Biskoot said...

ooh patutla ramai blogger tak update blog. baru abis sem rupanye. shortsem tu praktikal ke?

p/s - instrumen maya @ instrumen betul. klu instrumen maya ramai je blh apply nanti. hehe.

Adila Ady said...

wahawah,,,nk kena try jugak virtual piano nih..virtual giutar takde ke eh...?

pudding pie said...

zella y,


rekoder? itu sye pun boleh! hehehe

pudding pie said...

apai power,

suka gitar yek? ermm, cuba la search kat google. memang ada tapi x bape nak paham

pudding pie said...

to biskoot,

short sem tu bukan praktikal. lebih kurang macam sem biasa cuma jangka masa lagi pendek. kalau nak amik course untuk sem depan atau drop subjek bleh amik short sem ni tp kena bayar la.


instrumen maya tak main la. hahaha

pudding pie said...

adila ady,

guitar? cuba cari kat google.
memang ada

hang liey leen said...

haha...
virtual piano...
kt qila punya blog pn ada...
semua da gila virtual piano ker?

pudding pie said...

ni lain. lagi mantap dan aku jumpa dulu kay

Dakjaat said...

piano.... bunyi memang sedap.. lagi2 kalau mahir mainkan lagi first love - utada hikaru...

mindbreaking said...

MM blom blk gak, ada camp, kawad konvo n jual bunga kat konvo....

azuan said...

aku selalu gak main game piano kat laptop member aku ekekee

pudding pie said...

dakjaat,

aku tak reti main lagu tu

pudding pie said...

mindbreaking,

busynya kamu ea..hehe

pudding pie said...

azuan,

game piano? wah, best2

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin