Klik sini..

Wednesday, May 5, 2010

Muka Baru Blogku



Salam

Apa khabar semua? Sedang exam lagi ataupun sudah bercuti? hehe Rindunye sama blog MM&I ni. Rasanya dah nak sebulan jugaklah ku bersiar-siar bercuti dari berblogging ni. Sorry  sungguhpun ku tahu bape kerat je la yang baca blog aku ni ha..hehehe Chill ok!  


Memandangkan ku sudah sangat bosan mengadap blog aku yang dulu, maka dengan rajinnya aku mengodek2 draft blog yang sangat membantu aku (sangat malas nak mencari template blog buat masa ni!) Kiranya inilah hasil renovate yang paling simple dan sedap mata memandang untuk ku. *pengsan skejap* +_____________+ weeee  


Thanks to 'Aqilah kerana sudi menolong gue yang jahil bab-bab mengedit gambar kat CS4 aku tuh..*malu* ARIGATO !!


Oh ya, template blog aku yang asal cam gambo kat bawah ni. ye, 3 column sekarang bertukar 2 column pulak. Saja tukar wajah. Dulu aku guna sejak sem 2 lagi (tak tukar banyak pun sayang!) Huhu. Teringat pulak dulu bersusah payah nak jadikan 3 column, sanggup cari tutorial (dulu tak de Draft untk blogspot lagi) dan coding sendiri. Nak juling mata bagai, pastu lama jugak sampai hampir-hampir give up. Tapi try & error, akhirnya berjaya jugak yeay!! 


Pasti ku akan merindui mu..ahaksss!!!



Dulu..




Sekarang..



p/s: Paper tinggal lagi satu, bikin ku malas nak study jek..ISK ISK

6 comments:

.s.o.f.i.a. said...

suka header tu......!!! suka giler!

pudding pie said...

ye ke? hahaha
thanks ye sofia

zella y said...

feeeewwwwiiiittttt.....
nape lame sgt menyepi....
nanti dh ade rumah baru ni...rajin2 update ye...

░♥si lampu neon♥░ said...

nice ;)

'AQILAH said...

eh aku rasa tadi aku dah komen...ade tak? ade tak? aneh la, speed internet makin lama makin ke laut. tension ! hahaha

norizan...itu kecik je, just tukar size...:) welcome dude ! hey hey, kau jangan gedik2 tak tulis blog pulak...nak ber honeymadu yer...ceh2 padahal tak de busy mana pun...ahahaha

welcome back norizan...

Firdausi said...

Salam..

Wah sudah baru.. Bagus2.. Ni nk belajar dari dia ni.. hehee

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin