Klik sini..

Monday, September 17, 2012

Hey blog tersayang! ^^



Assalamualaikum W.B.T..


Apa khabar MM&I? Whoaaaa lama betul tak berblogging ya? Al-maklumlah Dunia Twitter mengatasi segalanya! kahkahkah Terpaku sekejap depan lappy ni. Hmmmmm sebenarnya banyak nak karang pun cuma malas je. Buka blogspot je tengok layout baru garu-garu kepala sampaikan nak reply komen pun lupa dahhh /facepalm/ Rindu sama kamu MM&I dan para bloggers! Hehehe Tetiba datang seru pulak pagi ni. Sebelum celoteh panjang, nak wish dulu.. 
#HappyMalaysiaDay! 
Hoho kalau tahu cuti 3 hari, patut ku buat plan macam last 2 weeks. hehehe Bulan September ni banyak berjalan je kejenya. busy memanjang. Rasa-rasanya tahun ni banyak berhabis duit la! Apa ku buat tahun ni? Travelling!!! Jalan-jalan cuci mata ^____________^ Menarik taw. Nanti post akan datang maybe nak cerita tentang trip sebelum ni..
 Coming soon! 
Sneek peek =)

 p/s: sesapa ada twitter, add ku di @/nuuryzaan 




2 comments:

Syaza Syahira said...

Izann!!! Bestnye kau dpt trip sna sini..huhu..kau keje da ke? anyway, have fun for nxt plan,ok!

Syaza Syahira said...

Hai!!! Baca entry baru kau! Jom join "I wish..." Segmen... Dekat blog aku..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin