Klik sini..

Tuesday, January 27, 2009

Cuti oh Cuti


Aku masih lagi meneruskan percutianku buat hari yg keempat. Huhu..Bebas dari kesibukan sebagai seorang pelajar universiti.. tidak banyak yg dapat aku manfaatkan selain menonton tv di rumah dan membuat assingments yg menunggu utk disiapkan..Ngeh2..

Dah lama rasanya tak menonton tv (I guess??) Rindu pada citer2 House, CSI, Crossing Jordan, She Spies, Kyle XY dan yg terbaru Merlin..Masyukk..kehkeh

Hmm, kini aku berada di kampung halaman ibuku.. Ini bermakna line internet aku akn menjadi slow giler.. Ish..ish..boring rla camni..Seingat aku sudah beberapa bulan aku tidak pulang ke kampung tersebut yg biasanya aku kunjungi saban minggu sebelum aku masuk hostel.. Hanya setengah jam perjalanan dari Bandar Batu Pahat..tak jauh pun.

Disebabkan skrg musim kenduri kahwin, aku ‘dipaksa’ utk blk ke kampung..huhu.. Baru jek menjejakkan kaki ke rumah tersayang.. wuuu..

“Miss my bedroom so much”

Hari ini merupakan perayaan Tahun Baru Cina bagi kaum berbangsa Tionghua.. So, aku ingin mengucapkan “Happy Chinese New Year” buat sahabat2ku terutamanya Yushuang, Siew Kee, Sherine dan lain2.. Ini bermakna akan penuhla rumah aku dgn kotak2 limau Mandarin.. = P

“Wah, bestnyer dpt ang pow..nak jugak..ehekss..”


p/s: Jangan main mercun..raya, raya gak..nyawa lebih penting & boleh mengganggu ketenteraman org lain


2 comments:

'aqila said...

ak dpt angpau...ngeh3

pudding pie said...

huhuhu..

nk gak!
meh share ckit akt aq plak..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin