Klik sini..

Saturday, February 28, 2009

Dodol oh Dodol..





Hari ni aku dan Syaza plan nak gi Kampung Pulai, Melaka tempat interview kami utk subjek International Business (IB). Objektif utama berkaitan ttg "Usahawan Wanita Bumiputera". Extra marks utk kat area Melaka.hehe.. Luckily, pemilik syarikat iaitu Dodol Warisan Tradisional kali nie sudi utk di'interview'. Dah 2 kali kne reject dgn syarikat lain..huhu.. Sampai hati diorang! Tak nak bantu langsung..MySpace

So, selepas kelas subjek PD, lunch dan solat Zohor, kitorang tros ke Melaka Sentral utk naik bus ke MErlimau-Muar.. Dah lama x naik bus ting-tong nie..hehe.. seb bek kitorang tak terlajak.. Memang agak riso sbb x tau tempat. Tawakal jer..Sampai la kitorang kt Kampung Pulai kira2 pukul 3.15ptg.

Sesi interview dimulakan dgn anak pemilik syarikat tersebut, Aishah bt Adnan dan kawan die... Terima kasih byk2 sbb sudi berkongsi maklumat.. ish2..terharu la.. MySpaceLayanan mmg best! Baik sgt diorg nie, x sombong.. Siap bg free souvenir lagi..ahaksss..hepi ! Rezeki woooo...lalalalala



Paling x sangka, die sebaya aku rupanya.. wah, awal2 lagi dah ceburi bisnes..



Aku bila lagi ek??? InsyaAllah...tu la harapan aku..


Malangnya, kami x dpt tgk kilang mereka sbb jauh tapi der gambar pun kira cukup bagus. Hmm, akhirnya kami sampai di Pulau Gadong lebih kurang pukul 6.25ptg.. Alhamdulilah, semuanya berjalan lancar. Skrg tinggal wat report and presentation plak pas nie.. Adoyai!!



Mesin penggaul

Ini la dodol siap utk dibungkus

macam2 ada!

Aishah dan kawannya


Antara keluaran syarikat nie..

Warna-warni !



p/s : Penat!!!! Sok de program plak tue, 2 hari..wuuuuuuuu





2 comments:

Iznie Nadyra said...

wah....kacau dodol cam nak raya plak....haha

pandai ker akak kacau???
ker jadi pengacau kat sana??
hehe

pudding pie said...

hahaha...
x la..
akak x kacau pun dodol tue..
diorang dah advance,
gne mesin daaa..

hmm, teringin nak kacau dodol time raya. bila la tuh??

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin