Klik sini..

Monday, April 6, 2009

Plan In Waiting

My Plan for this weekends:

Gonna be a busy & tough weekends. Final exam tinggal seminggu je lagi before study weeks.


Paperwork CTU – Monday 6/4/09

Malam Anugerah & Penyampaian Hadiah Kolej – Monday 6/4/09

Test Fin –Tuesday 7/4/09

Test IBM – Wednesday 8/4/09

Test Marketing – Friday 10/4/09

Common Test PD – 11/4/09

Doakan kami dpt menempuhi all the test dgn terbaik.. Amin..

“Ya Allah, aku berlindung pada-Mu dari rasa sedih dan gelisah, dan aku berlindung pada-Mu dari kelemahan dan kemalasan; dan aku berlindung pada-Mu dari sikap pengecut dan bakhil; dan aku berlindung pada-Mu dari cengkaman hutang dan penindasan orang.”

“Ya Allah, sihatkanlah badanku, sihatkanlah pendengaranku dan sihatkanlah penglihatanku.”

“Ya Allah, sesungguhnya aku berlindung pada-Mu dari kekafiran dan kefakiran; Ya Allah, aku berlindung kepada-Mu dari azab kubur, tidak ada Tuhan selain Engkau.”

Wassalam..


p/s: Last week before study week..huhu

5 comments:

awanachinta said...

jadual yang rapi membawa kejayaan

ファラ said...

oh.
jadual!
tidak!
tidak suke itu test

pudding pie said...

to Awanachinta & Aqila,
yup..btoi2..
aku x ske test tp selalu jek stdy last minutes!

mike radcliffe said...

salam ziarah jugak..
actually i culinary student...
u study kat ner ni???
saye pon ader marketing gak..
huhhuhuhuhuhu

pudding pie said...

to mike,
owh..sorry.. salah sebut. hehe =P
stdy kat Uitm Bandar Melaka..
u??
der subject marketing?? apekah??
Saya memang dak course Marketing actually..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin