Klik sini..

Thursday, May 28, 2009

Be Punctual or Not??

Askum everyone,

Dah beberapa hari dah tak update blog.. Masih mencari kesempatan waktu.. Skrg ni pun still busy dgn projek E-Commerce with Quiz 1 and upcoming Test 1.. aiseh..

Okay, class kitorg still berjalan seperti biasa.. Hari2 pun de class except Sabtu & Ahad la.. Walaupun class 2 jam je setiap hari & rumah pun dekat, tp still ade je student yg dtg kelas lambat.. aishh, aku ni mmg pantang dtg lambat. Tp kdg2 tak punctual gak.. Aku adalah manusia biasa..

At least dtg awal korg bleh elak kepala korg jdk serabut.. Takla, kelam kabut jek, dtg kelas mke berpeluh2, tercungap2 mcm lari 100m.. hehe.. Hmm, plus nak prepare anything is easy too especially before the class start, rite??

Paling tak tahan, Lecturer kitorg, Miss F akan mengeluarkan suaranye yg lantang (kalah speaker) hehe.. everytime de student yg dtg lambat msk lmbt drpd dia.. aiyoooo, sabo jek.. Miss mmg tak suke.. 1st rule tue dia dah siap bgtau awal2 kelas pun..tp diorg ttp boa layan..

Berkenaan dgn "Be Punctual", hari ni aku n member2 kuar awal2 pagi sbb excited nk gi kelas (ye ke??) Tapi ble tgk kelas Z81 jek..

"Eh, where is everyone?". Aku pun send sms kt member klas, Ain.

"Hey, Class start at 9am la".

What??? &^*%^ tul la.. Awat takde sape bgtau kitorg pun.. Aiseh, pending tul.. Kalo tau bek gi breakfast kat kedai mamak ke td..hmmm..Sabor2..So, kitorang gi breakfast dulu.. Tgk jam dah kul 9am, cepat2 bergegas ke kelas semula. Rupenyer..

Hampeh, rupenye Miss F tak sampai lagi! Nak sgt punctual(act takut Miss F "sound") haha, kan dah kalut. Kitorg tergelak jek..


p/s: Bestnyer nk mkn roti telur lagi, nyum2..

2 comments:

aisyah said...

bace entri ko menyedarkan aku lar..
aku ni kaki lambat masuk kelas..
kalau tetibe datang cepat, mesti semua tkejut..ceh..haha..

pudding pie said...

ye ker??
biase r t..bkn student namenyer..
hehe =P
sowi r kalo terasa..hehe..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin