Klik sini..

Friday, May 29, 2009

Menjadi Manusia Baru


Salam Hari Jumaat,

Hmm, dah sampai hujung minggu kedua rupenyer Intersesi ni.. Yeah, lagi 3 minggu nk abes.. So, aku bru jek selesai the first and last quiz aku in Miss F class.. alhamdulilah..

Lega sudey segala tekanan maha hebat di otak aku.. Roomates aku semua blk rumah this weekends except Zack(dok Kelate) sabo ye Zack..

Akhirnyer sampai jgk aku kt Bee Pee nie.. hehehe.. Seperti biase, bus *(&^%yg aku nek td wat hal.. Enjin bus wat hal plak! Perjalanan 2 jam plg lama aq rse pulak.. Seb bek de Laily.. bleh borak2 sampai tertido..

Hari ni dlm sejarah,

Aku gi kedai gunting rambut!!

Penat tak hilang lg sampai2 je tros excited nk pi.. Last time aku gi kedai gunting rambut mse last year aku kt matrix dulu.. ohohoho, sgt lama.. Rimas. Potong je la. Hmmm, walaupun mahal ongkosnyer, tp redha je la.. Cuma terkilan sebab susahnyer nak jumpe kedai gunting rambut milik bumiputera kt Bee Pee ni.. Dulu der, skrg dah takde! huhuhu..

Apapun, aku gembira.. bagaikan menjadi manusia baru..ngeh2

Happy Nice Weekends everyone!



p/s: Summit Parade, here I come..

4 comments:

kambenggurun said...

hehe..nak ikot g summit!!!!
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
sgt rindu nak g sane!

pudding pie said...

aik, sejak ble plak ko ske gi summit nie??
pelik la aku..
best ke jka nk bandingkan shopping mall kt kl tue??
hmmm

kambenggurun said...

haha..
ala,klu nak compare ngan mid ke...OU ke..mmg la x leh lawan..
tp dah tu tempat aku membesar~
tu yg rindu sgt2 tuh..
nak pulak skrg da byk improvement kat summit tu..dulu mane de wayang kan?atas tu pon ade FunZone...hehe..rindu lorh~

pudding pie said...

owh, ko lahir kt bp ek??
aku lpe r..sowi..
hmm, x perasan plak..
setau aku, ble aku pergi jek dah de cinema..

cyg Summit..kah3

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin