Klik sini..

Monday, May 11, 2009

Buat Kali Terakhir

Takde kalimah lain yg aku nak ucap saat ini melainkan Alhamdulilah sgt-sgt..

Sebab, akhirnya aku abes exam..
yip, yip..horeyyy!!!!

Fuh, selama 5 hari aku pulun abis-abisan nak ngadap buku Finance, akhirnya selesai jgk.. hepinyer! Penat sungguh otak ku ini(nada tragis..) orang lain dahla abes awal, aku jek masih lagi nak hadam sume tuh..huhu

Semalam jgk la hari terkhir kitorg di KBM utk Semester 2 ni. Cepatnyer masa berlalu. Fuh, tamat dah?? Dahla tinggal aku, Tia, Ain karim & Fara jek kat hostel. Mlm semalam kitorg bentang tilam ramai2 kt ruang tamu pas gotong-royong wat 'clearance' rumah. Sedih gak before Ain pindah keluar (walauppun dia ske wat 'dajal' kt aku) & cuti sem bermula.

Sumenyer dah berakhir, blk BP plak pasni walaupun sekejap..

Baiti Jannati!!

Nsb baik aku selamat tiba ke rumah. Sebabnyer.. bus @r*&% yg aku naik dari Melaka Sentral bleh plak main lumba2 dgn Bus *&Y^%@ $@&* kt highway.. Cis, ingat highway ni bpk diorg punya ker?? Dahla tak pedulikan keselamatan diri & para penumpang..

Geram tul, tapi no choice.. nama pun bus ekspress.. huhu

So, hati2 kat jln raya.. Nyawa itu sangat bernilai..

Oh ya, MM&I akan bercuti selama beberapa hari demi memenuhi komitmen.. MM&I akn di'update' usai aku blk dari bercuti okay!

Salam sayang dari Izan dan MM&I..

1 comment:

ファラ said...

uit.ko g terengganu bile???

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin