Klik sini..

Sunday, May 17, 2009

Trip - Terengganu (1)


Askum semua,

Moga kalian dirahmati Allah selalu..

Wah, tak sangka dah seminggu tak update blog MM&I nie.. Rindunyer nak share citer..hehe.. Seperti yg dijanjikan, i'm back!!!

Cuti kali ini aku telah diajak oleh Pn. Maya, pen. penyelia asrama kolejku utk menyertai lawatan sambil belajar bersama2 dgn JPK dan Ketua Biro yg len. Rezeki jgn ditolak!!!

Alhamdulilah.. Seperti yg dirancangkan, pada 12/5 - 16/5/09, aku dan rakan2 yg len menuju ke beberapa destinasi iaitu Terengganu, Kelantan dan Cameron Highland selama 5 hari.. Penat woo tapi seronok, dpt tgk tempat org. Lebih2 lagi, inilah kali pertama aku menjejakkan kaki ke Terengganu dan Kelantan. Sebelum ni pun, hanya Kedah dan Perlis saja yg sempat.

Terlalu byk nk citer.. Okay, layan gambo dulu..MySpace

Di bawah ini adlah gambo2 kitorg pd hari kedua trip di Terengganu berdekatan tempat persinggahan kami iaitu Uitm Terengganu..


Kanak2 ribena!!














p/s: Mari makang keropok lekor& sata!! nyumm..MySpace


3 comments:

kambenggurun said...

haha..aku x ley ar makan satar~ kopok aku suke la~ hehe

~~Noli said...

kem slm org ganu kiter..uuu

ファラ said...

cit...nak ole2..nak nak nak..
:P

da boleh lompat...tinggi nyer kakak lompat...weweweewewew

cepat2 trip ke 2 lak jan..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin