Klik sini..

Tuesday, July 21, 2009

Family Time



“Nak mkn kat mne ni?”
“Mana2 bleh la. Lagipun byk kedai makan tak bukak lagi ni”
“Kita pergi KFC nak tak?”

Akhirnya, Ahad lepas alang2 dah sampai Melaka awal petang aku dgn my beloved parent makan kt KFC before aku balik rumah sewa semula. Memang jarang sgt aku makan kat KFC nie. Mahal la bg aku. Hehehe =)

Org dah ajak pergi je lah,
‘rezeki jgn ditolak, satu padang bola sepak aku tadahkan’
Aku dpt jgkla try “Macaroni with Cheese” terbaru drpd KFC, nyum2

Alhamdulilah, bleh tahan la sedap.. Korang dah try??

Mak ayah sdg bersantap

Macaroni+Cheese

p/s: Hati2 ble mkn di luar

7 comments:

@deyLL@ said...

wah bestnye..dah lame tak masuk kepsi..pepsi tu sangat meyelerakan..!hehe.

tia said...

ijan!!!!!!!!!!!!!!!!
nak chezzy macaroni tuh..
aku suka menda tuh..
wu,
kedek ea..

'AQILAH said...

aku xpasti la. aku macam da komen.

tapi aku lupe!
ha ha

aku jeles ko dpt makn itu!!!

aku suka cheessssseeeeeeee!!!!!

DiLLaRY said...

chikeroni...mmg sdp....grrr...mau lg..tp bosan gak sllau baham..

pudding pie said...

adeylla,
bkn pepsi pun, hehe
tp mirinda jew
sekali skala dtg la KFC

tia,
aku bkn kedek ok
KFC dokat je
ngeh2

Aqilah,
ni mmg the only komen ko kat pst aku ni hah
aku pun ske gak cheeseeee!!!

sila jgn jeles ok =)

to dillary,
Aku jrg mkn..
tak tau la ko
slalu bhm kat kfc kot
dwet byk
hak3

AkuAyie said...

sdap ke? rasa cm nk try hoho

pudding pie said...

aku ayie,
review spt di ats..
hak3

bleh thn la.. cume cikit la bg aku..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin