Klik sini..

Saturday, July 18, 2009

Selamat ke sekarang??

Macam2 hal berlaku minggu ni.
Risau betul kitorg dibuatnyer..
Lagi2 pertukaran jadual kelas Product Management
Semua org jadik kelam-kabut.. aiseyy = (

Kami masih lagi mencari rumah sewa baru
yang lebih dekat & murah
Penat tul berjalan, kot2 ada rumah kosong
Dahla boring gler dok KBM sepjg hari
Gara2 byk kelas yg gap pjg..

H1N1 dah sampai Melaka
Ya Allah, risaunyer..
Uitm kampus Alor Gajah Melaka dah ditutup semlm
Habis 1 hari aku 'stuck' 7 jam kat Melaka Sentral
Sorang2 plak tuh
Last2 pusing 1 MC mcm nak gler, wuwuwu
Seb bek ada tiket, dahla bus BP 1 jek
Sume dah sold out dibeli oleh dak Lendu
Itupun pukul 9.15pm yg ada
Sabar je la..

p/s: Perlu ke aku pakai mask??

4 comments:

AkuAyie said...

ko pakai masuk gas tu...
sure vogue la punyer! haha..

hm..ntahla, nk katakan selamat. KIta x nmpk mende alah tu kn..

Cuma, jg hygiene jela. Selalu basuh tgn.

Agak pelik, kenapa lepas teringat hin1, tiap2 kali ada org bersin, aku mesti cuba tahan napas. Konon leh halang ler virus tu masuk hidung and mulut aku. Wakakaka~!!

pudding pie said...

fuyoooo,
sure aq nampak 'hot'!!
kehkehkeh =)

setakat ni juz pakai sanitizer cap Dettol, takot tol kuman nie..
sume babi punye psl la..
diorg yg mkn, kite plak kne

@deyLL@ said...

pakai je purdah,,hehe!

tia said...

yesh!!!!!!!!
mask rider..
we need to wear a mask to protect ourself!!!!!!!!!
aku teringin nak pakai..jomla .jan..
budak umah kita dah bersin-bersin..
PREVENTION IS BETTER THAN CURE

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin