Klik sini..

Tuesday, July 7, 2009

Sape Takde Angkat Kaki???


Wah, dah start new sem!!!!

Akhirnyer, tamatlah sudah cutiku selama 2 minggu.. huhuhu.. Adios Bee Pee!!!
MonkeyKembali sudah ke Melaka semalam.. *sigh* Alhamdulilah, jumpe semula member2 lama di rumah sewa baruku.. We are reunited again yeay!! *wink2*

2 hari ni masih lagi menyesuaikan diri di rumah sewa yg baru diduduki. Alhamdulilah kami tinggal berlima:Aku, Qila, Tia, Fara dan new member Ira merangkap roomate aku..hehe. (Sabo la ek Ira dgn aku utk spjg sem nie yek??) ahakss =P, Penat btul mengemas rumah baru yg mcm tongkang pcah tp hasilnye kitorg puas! weeee =)

Klas dah pun bermula semalam cuma ringkas dan singkat.. Brief introduction. Lecturers pun sgt mantap dan mengancam! kah3 Sanggup ke aku nak mengadap diorg ni ek?? Hmm, only Allah knows.. Jmpe blk classmates lama dgn pertambahan student baru.. Tambah lg ahli keluarga kami..

Welcome to Uitm Kampus Bandaraya Melaka guys!!!
MySpace

Melihat budak2 baru msk ni mengingatkan aku bhw aku sudah menjadi seniorita! hak3 weh, mcm tak caye jek dah msk tahun kedua.. Terasa semalam jek baru je msuk KBM (yg agak2 blurr dan kelihatan innocent, kihkihkih)

Hopefully, diorg tak terkejut ble setiap pagi lif2 di KBm akan menjadi sgt sesak, KOKO di Stadium Kubu, terpaksa menahan kesejukn terlampau memandgkan air-cond setiap level mengalahkan Alaska dan lg syok ble kne panjat tangga utk ke kelas (cbe bygkan kalo kelas korg kat level 13/14 tak ke naya tu??) hehehe..SABO yek adik2.. Lumrah di KBM tuh..

Tapi ble dah setahun di KBM,semua tuh bkn masalah atau penghalang sbb belajar di mana-mana pun sme jek.. Asalkan kita niat utk mencari ilmu tu yg penting, tul tak?? hehe..Apapun, KBM still besh.. Everything is fine.. Alhamdulilah..


p/s: minggu yg sgt rilek MySpace



2 comments:

@deyLL@ said...

duk lama2 lam kelas bleh frossbite tau..hehe!

pudding pie said...

tau xpe..
sejuk gler!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin