Klik sini..

Thursday, September 3, 2009

Diari Ramadhan


Hari ni dah masuk 13 Ramadhan..

Oh men..Cepatnyer masa berlalu.. Pejam celik campur blk rumah+cuti merdeka+presentation + gado time semua dah almost 2 weeks dah. Yup, definitely! Lagi 1/2 bulan jek nak pose.. Isk..isk.. (actually tak sabo nak raya!! hahaha)

Disebabkan skrg dah masuk pertengahan sem, so I've been very-very busy lately. Ingat dapat la merehatkan diri dis week. Hmmph, hampeh! Coming next week busy with 3 test.. So, time blogging pun 'agak-agak' kureng kot..Cit!! Kite tgk nanti. Padahal, rajen je blog walking. Tgk blog org sambil mengomen situ sini.. ngeh3

I'm slowing down for blogging these few days. No ideas for new entry kowt. LOL. Actually, this Saturday de Retailing test. Oh God! What a weekend to spend.. *sigh* So scare to death! Hopefully I'm doing fine.

Tentang Ramadhan tetibe aku teringat..

Smlm, aku pergi lagi Surau depan rumah sewa aku tuh. Well, memandangkan dah masuk 13 Ramadhan, nampaknya org semakin berkurang. huhu.. Dahla pergi sorang2. =( Tak meriah langsung!

Anyway masa aku tgh mamai+ngantuk time solat witir yg kali terakhir, kami terdengar la jeritan seorang mak cik ni [teros hilang ngantuk aku!]

"Ya Allah, anak aku!!"

'What the hell' aku jerit tp dlm hati je la sambil cari2 apsal.. Ish2..tak baik tul. Naseb baik dah bg salam time tuh. Rupa2nya de budak kecik ni panjat tembok, then terjatuh plak. Agaknya nak buat gaya ala2 Batman kot terjun bangunan. Plus, get some attention too la nie. Budak kecik.

So, kids out there, be careful okay!

Salam dari MM&I

7 comments:

saypOOL rafhtello said...

buat suspens je makcik tu..
boleh tahan nakal gak budak tu..
panjat tembok nak ngedap rumah sebelah ke??
haha

'AQILAH said...

heheh ko da citer malam tadi kat aku..:P
jan! aku da dapat rumah!

meo188 said...

pergh! ding dong ah!

pudding pie said...

to saypool,
tau takpe..makcik ni buat porg terkejut beruk jek
wakakaka =)
surau kitorg mmg dkt dgn rumah sebelah

to Aqilah,
biaselah, spe lg aku nak cter kalo bkn ko..hehe =)
rumateku!

pudding pie said...

to meo188,
heh?? ding dong ker??
hahhaha

aCu said...

chitale!
parah ke dak tuh?

pudding pie said...

to acu,
tak la parah..cume meraung gje la..
satu surau dgr sore dak kecik tuh
ish2

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin