Klik sini..

Tuesday, September 29, 2009

The Invisible Dogs

Hi everyone,

Masa aku blog walking ke blog2 feveret, jumpa la satu entry ni dlm Color Me Katie blog. Tentang Invisible Dogs project by Charlie, the founder of Improv Everywhere. Project ni menggunakan 2,000 invisible dog leashes di Brooklyn. Actually, the invisible dog toy ni dicipta pada 1970 oleh Kilang Brooklyn.

So, 2,000 invisible dog leashes telah pun diberikan kpd 2,000 org penduduk Brooklyn utk mnjlankan misi ni disekitar kawasan perumahan mereka. Macam2 la diorang ni..hehehe

Very funny kan??

More info kat SINI








p/s: A bit wacky but still funny..

6 comments:

♥ Buk@n S!ndAreLa ♥ said...

hahahahhaha...a lil creeps! ngee~

azuan said...

cam x best je..huhu

aCu said...

invi dog tu leh rase ke?n movement die kite leh feel ke?

pudding pie said...

to Bukan sindarela,
yup, btol2..
pelik bin ajaib la diorg nie..

to Azuan,
fake je tuh.. maybe simbolik kot..

to Acu,
mne de anjing tuh.. cume tali anjing je tuh
konon2 de anjing la..hehhe

'AQILAH said...

aku suke!
sangat unik, pelik, kreatif.

kalaula ada kucing invsble.

pudding pie said...

to 'Aqila,
mmg unik tp tak nmpk la
kite pun bleh hahaha

kalo kt Mesia mesti org ingt insane

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin