Klik sini..

Thursday, October 1, 2009

Jejalan di Pagi Sabtu Raya



Raya kali ni aku jarang mengambil gambar sgt
Sampai nk upload pun malas..ish2
Lain la kalo ader DSLR??

Sebab aku..
Lebih byk melantak biskut raya..
Lebih malas drpd biasa..
Lebih suka mikir ttg dwet raya..
Hahahhaha [actually dah tak layak!]

Gambar2 ni sewaktu aktiviti beraya ke rumah sedara Nenek Angah Samad
Last before aku blk Melaka
Nenek Angah Samad ni adalah nek sedaraku sblh nenek
Sgt terharu sbb die masih ingat lagi nama aku [walaupun dia sudah tua!]
Agaknya berkat die mengaji ari2 kowt

Anyway, snap gambo jap la sbb nga boring dgr mereka ni bergossip2

Layannnn!!!!

Nenek, Mak Ngah, Nek Angah Samad

Emak khusyuk mendgr gossip


Aku?? tada keje



p/s: tak sabau nk tunggu Jamuan Raya FPP Sabtu ni!!

6 comments:

'AQILAH said...

hehehe aku pun xsabau!

pudding pie said...

esok Qila!! nk mkn lemang
agak2 de tak??
teringin nie

saypOOL rafhtello said...

dslr xde pun xpe..
ada moment juga pe klu pakai kamera biasa..
aku teringin gak dslr..

bEEdLE d' bARd said...

hehe...gosip raya ye...

pudding pie said...

to saypool,
tau takpe..skrg ni ramai gak dah pakai dslr
dwet jer kne ready..jeles wuwuwu =(
takper la.. xder rezeki, edit cam dslr pun takpe

pudding pie said...

to beedle,
haah, biase la org perempuan
raya tak sah kalo takde gossip2 hot
hehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin