Klik sini..

Friday, October 30, 2009

Hanya Tangan jek!



Tgh boring2 jwb past year questions tetibe jek dtg plak idea
nak menulis blog pasal entry kali ni.

Kadang2 kita tak sedar pun pe yg berlaku kat sekelililng kita kan??
So, lec aku pernah kata,
"Jadilah manusia yg observant atau pemerhati yg bagus"
Apa pentingnya? Haa, byk la kebaikannya..
Lagi2 kalo keje cam wat analysis utk bidang aku ni.
dah..dah..pe la yg aku melalut ni??

Kalo nak diikutkan, slalu kita pandang sekali imbas jek,
nak lagi kalo bende tu kita tak kisah ataupun peduli.
Tapi kalo benda yg kita suka dan nak sgt,
Mak ai !! Pandang berkelip2 mata pun tak pa.. hahahah
Itulah manusia..

Saje je tuh mukadimah hari nie..
Okay2, isi penting y aku nak share ni
Pasal cara kita pegang pen atau pensel
aku tak taw la kalo setiap org sama cara pegang pen ni
Tapi model2 drpd member2 aku pun semuanya berlainan

Gambar2 model tgn tak bertauliah yg diambil waktu kelas Mandarin
[ tak de keje, snap waktu ujian lisan!!]











p/s: mintak izin ye kengkawan ku! hehehe =)


7 comments:

saypOOL rafhtello said...

cara aku pegang pun lain =)

'AQILAH said...

tangan aku..ngeeee

citrus pink girl said...

1)kamu download dulu HJ SPLIT tu.

2)buka file dia. klik join.

3)klik input file. dan cari file yang hendak digabung.

4) tunggu je siap!

ok. kalau tak jadi jugak boleh tanya balik..

AzuanBudakPandai said...

cilok tangan sapa tue weii..

tia said...

tangan aku awal dan akhir.

pudding pie said...

to saypool,
biase la tu, semua org len2

to qila,
a'ah, tgn ko kot. aku cilok.

to citrus,
thanks for da info

pudding pie said...

to azuan,
laa, member la bro. takkan tgk kucing lak kan? hehehe

to tia,
a'ah, betol tu. tgk ko la

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin