Klik sini..

Thursday, October 29, 2009

Ye..ye.. je Aku Study



Alhamdulilah..

Hari ni aku masih lagi bertahan.

Menahan mata menghadam buku2 akademik. Hahaha. Kan bagus kalo la buku2 tu semua ibarat komik ataupun novel2 yg biasa aku baca. Konfem, mata aku akan terbukak 24/7 jek. Melekat jek mcm belangkas sepanjang masa pun takpe (In ur dreams la!)

First paper aku adalah killer subject, Marketing Research. Subjek ni sgt la 'besh'. Bestnyer terserlah bila aku pandang mata tepat pd lec tu masa lec bg kuliah padahal aku dah sampai US agaknyer. Menguap tu jgn cerita la. Tapi aku tak la tido dlm kelas dia. Kalaulah lecturer nya tak melencong ke cerita2 lama beliau spjg waktu kelas, dah tentu agaknye aku tak yah dok risau pikir boleh skor tak paper nie. Aishhhh..

Siyesly, kalo aku tak ngantuk bile stdy subjek ni mmg tak sah. Asyik membaca plak tuh. Sume subjek paper sem ni semua subjek membaca. Sem dpn bru la kira2. Uisshhh. Kalo la ada gambo2 menarik tak pe la jgk. Dah la aku ni student visual. Boring beb. Sabar je la!

So, kalo ngantuk gler gaban, layankan je lagu2 Tuhan, kalau still mata macam digam-gam, aku wajib layan mp3 berkepuk2 dlm folder Momoku tu. Tros fresh dah mata nie...

Okay la, masa utk sambung stdy.





p/s: 6 more days to go..

4 comments:

'AQILAH said...

aku pun sedang habiskan belajar finance!

Manusia said...

tak normala kalau study tak ngantok...huhu boleh lak gitu kan haha

aRe_fEn_D said...

gud luck.......

pudding pie said...

to Aqilah,
hahaha..chaiyok2!!

to Manusia,
well, spe tak ngantuk mmg gua kasi tabik spring toing-toing la!

to afend,
tq.. you too..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin