Klik sini..

Monday, October 26, 2009

Mamai Pagi Isnin



Ah, dah hari Isnin daa. First day of exams weeks. Memandangkan next paper aku 5hb minggu ni dikira stdy week aku la. Hampir2 je aku nak ke kelas pagi ni. Mamai. Bangun pagi tros ingat "Hey, its Monday!!"

Then, tros fikir nak buat apa ye hari ni? OMG.. Lupa, no more going to the class. No more ironing baju kurung, kemaskan beg gi kelas, breakfast dan berkejar dgn masa sambil tunggu shuttle bus ungu UiTM tu. No more stay up nak siapkan presentation or assignment, no more tido dlm kelas, no more hang out kat library level 1 utk tgk tv or bce paper sambil cuci mata. Hehehehe, oh mennn.. Rindu dah nak gi kelas (tak bleh blah ayat ni!) =(

Well. that life my dear. So, skrg ni nak focus pada stdy dah wei.. Ececeh.. Sedor la wahai diri tu!! Nak final exam ni. Ingat mak bapak tu, jom naikkan pointer CGA sem nie. You can do it girl!! [kata2 perangsang diri sendiri, kalo bkn aku sape lagi ye tak?]



dtg library utk stdy ke main2??

p.s: tak sabor nk tgk Papadom.. =)

3 comments:

saypOOL rafhtello said...

kem salam member ko yg belah kanan ko tu ye.. ;p

Manusia said...

ni main main ni..dah3 pi belaja nuh hehe

pudding pie said...

to Saypool,
tu je ke nak komen?? hahaha
ye la..

to manusia,
baik, sye pi belajar skrg..
agaknye terkena badi korang kot. rilek cam takde exam
hehehe =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin