Klik sini..

Sunday, October 25, 2009

Jangan Jeles IE!

Oleh sbb IE (Internet Explorer) slalu jek nak wat hal kat aku, maka web browser official aku skrg ni adalah Google Chrome.. Amik ko! Spe suruh buat dek je kat aku. Sabor je la..

G. Chrome?? Hekeleh, bru nak gne ker?? ye..ye.. Skrg bru la tergerak ati aku nak gne chrome nie. Bru dari Pak Cik Google.Ish2, ketinggalan zaman btol aku ni..hehehe =) tu blom kira Windows 7 lagi. Aku ni mls sbnornye. Kalo aku rajen, nantilah aku usya2 menatang tu sume. But not now!

Well, skrg ni msh lagi dlm testing stage.. Try & error lagi. Sonang jo keje den. Downlod sama loading pun cepat. Siap de theme utk page display. Takder toolbar2 wat menyemak mata je mcm kat IE. Juz nice la kat mata aku nie. Hahaha =)

I likeeeee!!





p/s: Masih mencari mood utk study..

11 comments:

'AQILAH said...

aku pun baru gune tadi!

saypOOL rafhtello said...

ak dah try install tp xbole..
tapi guna MF pun ok gak..mcm2 adds-on ada.. ;p

DakLengai said...

sama la...aku pon skrg guna google chrome...

IE lembab.
mozilla lak asik crash jek.
frust. haha

google C ni laju skit.

Secret Drifter said...

Opera?? Safari??? Firefox??

tak cuba ke??

mmg IE buat masalah la...

kalau org jahat nak curi password n mangsanya adalah pengguna IE !

YamaShita KaiTo said...

bagus3x... Chrome smart lagi...sangat and way better than IE...n advance cket daripada mozilla...

pudding pie said...

to 'Aqilah,
aku nampak..hehehe

to saypool,
MF tu ape?? Minefield ker? dari Mozilla kalo tak silap.. ader jgk tp tak berminat lg nak gne..

to daklengai,
btol2. dah la asyik not responding jek. mmg laju!

pudding pie said...

to secret drfter,
byk sgt tuh.. dlm laptop nie dah mmg de IE, Chrome, Minefield, dgn Mozilla

hehhee..ade lg besh ker??

to Yamashita Kaito,
Agree more =)
harap takde problems la.
keje pun beres cpt.. hehe

aCu said...

ok..sekarang aku da tayah komen..sbb org len dah amek point aku nak komen! haha..

Secret Drifter said...

Opera dia mcm Firefox but better sbb dia save laman web u pergi.. (Chrome kemudian guna feature ni)

Mozilla ni lately entah kenapa dia crash especially windows punya.. kalau linux punya Mozilla ok je !!

Chrome saya suka.. kalau nak baut kerja... hacking =P

lagi best ???

SAFARI la !!!

tapi SAFARI for MAC better !! =P

pudding pie said...

to secret drifter,
Arigato for da info.. hehehe

owh , mcm tu ye. Hmm, tp sye juz gne Windows je so tak bleh la nak gne Safari kan..kan

pudding pie said...

to acu,
takpe, kalo ko nak komen
bleh jek..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin