Klik sini..

Wednesday, December 9, 2009

Tik Tok Tik Tok!! Masanya kian hampir

Seperti biasa, lps exams tibalah masa utk result plak.

Tak lama lagi result utk final sem 3 aku akan keluar. Uishhh, takutnyer!!! Mcm menunggu keputusan mahkamah plak.. But this, is worse that that! Sampai tak lena tido aku dibuatnyer.. Risau punya pasal.. Ya Allah, tenangkanlah hati ku ini..

Aku tak harapkan tinggi sangat result aku tu takut nanti kecewa di kemudian hari plak. Nak dpt dean list apatah lagi bila pikir killer paper sem ni. Adoyai! Apa yg penting, aku tahu aku dah bekerja keras sedaya upaya aku. Lebih2 lagi waktu exams lepas byk sgt gap yg terbuang antara paper. Banyak main2 drpd focus. Sem 3 ku kira agak sama mcm sem 1 lps sbb sedikit je subjek yg aku amik. Sem dpn plak lebih padat dan lebih berat. Pikir jek pun dah meremang bulu roma aku nih! hehehehe




Untuk budak2 BBAM 3A/3B/3C Uitm Kbm,
Semoga mendapat keputusan yg cemerlang dlm final exam 2009 nanti.. Jgn lupa, di antara sebuah kejayaan di penghujung, maka kembali kpd Allah di awalnya.. Bykkan berdoa kengkawan ku semua!

**
**
**

"Ya Allah, sesungguhnya waktu dhuha, dhuhaMu, cahayanya cahayaMu, keindahannya keindahanMu, kekuatannya kekuatanMu, kekuasaannya kekuasaanMu, perlindungannya perlindunganMu.

Ya Allah jika ada rezekiku di langit maka turunkanlah;
dan jika ada rezekiku di bumi maka keluarkanlah; jika sukar maka permudahkanlah, dan jika ianya haram maka bersihkanlah, dan jika ia jauh maka perdekatkanlah, dan jika ia dekat maka permudahkanlah; dengan kebesaran dhuhaMu, keagungan, keindahan, kekuatan, dan kekuasaanMu. Berilah padaku sebagaimana Engkau berikan
pada hamba-hambaMu yang soleh.

Semoga Allah cucuri rahmat ke atas penghulu kami Muhammad, keluarga dan sahabat sekalian. Segala puji bagi Allah, Tuhan pentadbir seluruh alam. "



p/s: sgt memerlukan ketenangan skrg ni

7 comments:

loqkim said...

emm..sama la..takut plakk tetiba nak tengok result..tapi setiap usaha pasti ada balasan yg setimpal!!!!

'AQILAH said...

minggu depan kan result kuar? ke minggu ni?

aCu said...

aku suke gmbo ko letak tuh.

AzuanBudakPandai said...

ok la tue..
ak nie tiap2 sem padat memanjang hoho..

pudding pie said...

to loqkim,
betul2.. bykkan bertawakal pd Allah jek

to Aqilah,
yup, aku tgk student portal

pudding pie said...

acu,
aku pun..sbb tu aku ltk
keh3
sgt bermakna

pudding pie said...

to azuan,
naseb la.. dpt course tu
tak bleh pilih2
hu3

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin