Klik sini..

Wednesday, December 16, 2009

Lenguh tulang pipi ku akibat gelak kaw2

Aku dan Dilla kuar lagi Jumaat lps. Berlaku plak bende yg agak lucu.

Member aku hantar sms padaku pukul 3 pagi semata-mata nak ajak aku kuar. Boring katanya. Aku baca pulak kul 7 pagi. Smsnya lebih kurang camni : “Kuar sok nak?? Tgk wyg ker?”

So, aku bayangkan ESOK nya(Sabtu) padahal Dilla maksudkan hari Jumaat. Dem!! Aku silap tafsir plak. Pukul 2pm Dilla call; “Dah ready lom?” “What? Bukan esok ke? Laa, aku tak ready pape pun lagi!” baru jek lps lunch dan sedang seronok layan youtube..Kahkahkah >_<, naseb baik Dilla call kalau tak alamatnya sorang2 la dia kat Square One tu nanti..Maka, stlh siap aku merempit dgn moto ke Square One secepat mungkin (takot hujan!)


Square One (byk tol mall kat BP skrg nie!)


Korang dah tgk cter My Spy??

Kalau blom maka cepat2 gi cinema taw.. Memang best cter nie. Lagi best dari Papadom taw.. Aku gelak dari awal citer sampai la akhir cerita. Mula2 ingat tak best, tapi aku silap rupanya. Karya Afdlin mmg semuanya kelakar giler. Hahahaha Aku bg 4 per 5 la citer nie. Pasal spy tua combine dgn spy muda..





p/s: Alhamdulilah, syukur dgn resultku utk Sem 3 lps!!
Arigato pd Lecturers MR & CB yg tak failkan aku..kah3

14 comments:

AzuanBudakPandai said...

nak tgk jugak la citer..

rezut ak pun baru kuar huhu..

'AQILAH said...

best....beli cetak rompak je la...heeee
eh, kau dapat tipon dari uitm pasal fesi?

saypOOL rafhtello said...

kan aku dah cakap..lawak samapi xtau nak gelak mcm mne..

miss izan said...

kene pi tengok gak ni.
tahniah atas pencapaian result anda ;)

aCu said...

haha..aku da pegi dah square one tu ritu. kat bawh tu ade kedai asam pedas sedap ea?

pudding pie said...

to azuan,
sila la tgk.. best!!

amacam result lu bro??

pudding pie said...

to Aqilah,
boleh jek..
blom npe??

pudding pie said...

to saypool,
kata2 lu mmg dipercayai
hahahha

aku gelak kaw2 punya

pudding pie said...

to miss izan
thank you so much..hehehe
wajib tgk!!
sokong muvie tempatan..

pudding pie said...

to acu,
owh, ko gi bp ble??
tak taw plak..kedai mamak tu ker?

KeyrOL Zaman Razak said...

ahaha..

congrats 4 da result=)

DiLLaRY said...

wakakakaka,,adeh la..pasni ajk ak kne g tau venue sume segala la ek..ahahah..

pudding pie said...

keyrol,
arigato! same to you..

pudding pie said...

to dillary,

of course! karang misunderstanding plak.. hahahha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin