Klik sini..

Sunday, January 17, 2010

Bila Lecturer Aku Bukak Mulut je...

Mood bercuti aku masih hot & spicy lagi!!

Esok-esok aku rajin aku update pasal trip aku utk sem ni plak. So, tungguuu okay..

***

***


Tetiba jek aku teringat waktu kelas Service Marketing last week. Lecturer aku yg sporting tu. Entah macam mana boleh termasuk pasal ni. En. Harun tanya kat kitorang.

"Kamu semua sudah ada pakwe/makwe belom?"

"Belommmmmm!!!!"

"Kalau kamu dah de pakwe/makwe, kamu pandang pada rupa ke harta?? Kalau harta semua tu akan habis. Hilang. Tapi yang bertahan tentulah "SERVICE" dia kan?? Macam tu la jgk bisnes..bla.bla..bla.. (lebih kurang camtu la dia kata!)

Hahahaha, gelak je kami satu kelas kuat2.


Sporting kan lecturer kami??



p/s: jgn la aku tido dlm kelas sem ni.. Aku nak skor



10 comments:

cokelat lover said...

memg sporting..hahaha..
blaja pn fun je kan kalo lectrr cmtu..

saypOOL rafhtello said...

sporting2..

joegrimjow said...

konpem xtido dalam kelas

Iznie said...

hhehee

AzuanBudakMemandai said...

tak tido nye kalu lect camtu wakaka

pudding pie said...

to cokelat lover,

kredit to my lec..
kah3

pudding pie said...

to saypool,

mmg pun. kalo la semua lec
best btol

pudding pie said...

to joegrimjow,

tau takpe

pudding pie said...

to iznie,

hahahhaha =)

pudding pie said...

to azuan,

lecturer ko camne plak??

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin