Klik sini..

Monday, January 18, 2010

Badanku gigil kesejukan!! (Part 1)

Minggu lepas, aku dan kroni-kroni ku memilih utk bercuti ke Genting Highland. Sambil jln2 sambil buat research utk report kami. Actually dah lama kitorang plan nak gi sana cuma masa & dwet jek takde. hehehe =) Bila aku blogwalking rupenye ramai gak bloggers gi sana yek! Alang-alang dah awal sem ni kitorg bertolak ptg Jumaat drpd Melaka Sentral teros ke Puduraya. Then, transit ke KL Sentral.

Cadangnya kitorg stay kat Hotel Fluorida tak jauh drpd KL Sentral juz satu mlm. Bilik okay cuma surrounding je KO (pintu tak kalis bunyi!). Berjiran plak dgn jiran bilik yg sedang buat projek! ehem2 korang fikir apa tu hah??

Esok paginya (Sabtu 16 Jan 2010) kitorang lari2 ke KL Sentral nak bli tiket ke Genting.. Sekali.. "Tiket seterusnya pukul 3pm" Pehhh, malang btol!! Last-last kitorg dah malas, amik teksi ke Genting (Jauh ni kitorg dtg)


Last before check-out..


Kami dah sampai Genting theme Park!!


Tunggu giliran game Cyclone Coaster..


Corkscrew..nga berdebar-debar time ni!


Main sampai 2x lagi..



Next pictures tunggu part 2 plak!!



15 comments:

sue said...

oh...g genting ke..ingat demam gigil2 =)

Dr House said...

Lame dah tak pegi Genting. Last time pg tak sempat naik Roller Coster sebab sakit perut.

aimanjafre said...

ohh ohh saya sangat gila naik roller coaster!!
sangat sukaaaaaaaaaa!!

naik tak space shot??
saya naik tu sampai 4 kali
nak tekeluag jantung,
hakhak

Iznie said...

woooo...
gi genting!

best kan....

iznie last pegi pun tawon lepas...
hee


nak tgk pic lagi... :)

'AQILAH said...

aku suka gambar last !

AzuanBudakMemandai said...

uit nak ikut << x malu mamat nie haha

pudding pie said...

to sue,
ha'ah..hehehe
sje bikin gempak!

pudding pie said...

to Dr House,

owh..camtu..ada masa pegi la..
makin sejuk kat sana

nursarah said...

genting highland time aku pergi dulu cam tak sejuk pun..hehee

pudding pie said...

aimanjafre,

4kali????
mak ai..tak naik
mse tu dah rase tak sihat

pudding pie said...

to iznie,

nanti ble de masa kay!

pudding pie said...

to aqilah,
hhahaha, sume gambo cantik

pudding pie said...

to azuan,

nak ikut??
next time okay!!

pudding pie said...

to azuan,

nak ikut??
next time okay!!

pudding pie said...

to nursarah,

skrg dah makin sejuk taw!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin