Klik sini..

Wednesday, February 3, 2010

Tuan Besar mau datang lorr!!!

Hari ini angin di Melaka seperti biasa (kencang mengalahkan ribut taufan!)
Ku ke kelas bersama roomatesku dengan lembapnya  rajinnya
Cuma hari ni lain terasa luar biasa daripada biasa
Aku perasan gak dalam sehari dua ni


Tetiba pulak mulalah..MySpace


Tingkap-tingkap di kampusku disental sehabis mungkin oleh mak cik cleaner
Sebersih mungkin kalau boleh
Abang-abang maintainance dok menyibukkan diri memasang peralatan (baru nampak!)
Banner Uitm KBM mula dinaikkan
Dah terpacak khemah-khemah di dataran berhadapan bangunan Graha Maju
Pintu entrance KBM mula berseri-seri siap ada gambar Datuk Pengarah lagi!
Pakcik Makcik security pun nak sibuk-sibukkan diri (bz sgt nampaknya!)
Dan tentulah semua pensyarah ku mula pening-pening kepala
Semuanya busy itu dan ini..
hahahaha =)


Iyelah, *VVIP nak datang! MySpace



Nak kata ku suka, iya jugaklah sebab kelas BATAL
Yeayyy!!!
Tapi nak kena qada' balik tu yang ku excited  malas
Dah tu kena terpacak kat dataran parking lot
Sharp waktu matahari ngah elok-elok je
Berdiri atas kepala aku ni ha..
Sekali lagi, ku "SUKA SANGAT' lah!!



p/s: hopefully beliau dtg awal!

*VVIP tu PM YAB Datuk Seri Haji Mohd Najib..ahakss

14 comments:

Ery said...

Kim salam kat dia..

'AQILAH said...

malas nak pergi hari ni

joegrimjow said...

kim salam boleh?
heee


jom join contest
weekend@sheffield klik klik
menang 50 pound di blog joegrimjow
tak menang pun boleh tolong pomot weekend@sheffield
;-)

pudding pie said...

to ery,

insyaallah yek!

pudding pie said...

to Aqilah,

tau takpe. nak menapak ek sana sgt malas

pudding pie said...

joe grimjow,

baik kalau ku jumpe die nanti
contest yek? insyaAllah

zella said...

bestnyer...
kirim salam kat dier erk...
amik gambor byk2 hehhehe

tia said...

bosan ar.
dahlah rentung.
silap-silap jadi ikan masin kita.

AzuanBudakMemandai said...

aku tak pergi kot kalu xtvt camnie huhuu

pudding pie said...

zella,

sudah tentu.tu pun kalo dpat la
mesti ramai org

pudding pie said...

tia,

tak boring pun. dpat jmpe member sek aku..hak3

pudding pie said...

azuan,
ea, nape plak? bukan selalu kot dpt jmpe live..hahhaa
aku juz tumpang kaki jek

ShaFril said...

haha berdiri tegak tui2 ye muahaha

FaTiN said...

kirim salam gak kat dia.hee~

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin