Klik sini..

Monday, August 2, 2010

Membuang Masa di DP



Rabu lepas..

Mood blogging kian malap tapi mood nak gi jalan-jalan still hot
hahaha..while we still can!
Kelas RM dibatalkan ~ yeay!!! Bukan selalu kelas batal
 So kitorg plan nak curi-curi kuar jap before kelas Agro petang tu..
Usha-usha barang untuk dinner MASA 
dulu aku de cerita yang bus awam sgt lembap
Buktinya..
kitorg tunggu bus ke Mahkota Parade tp still tak sampai lagi
dari setengah jam ke 1 jam setengah..huh!
Sempat jugaklah amik gambar nak hilangkan bosan..

















Malamnya..aku, Qila & Syaza turun GSC DP lagi, kitorg menapak kaki jek dari rumah
tengok filem baru,The Sorcerer's Apparentice
tapi sayangnya tiket kami midnight sebab penuh bila malam Khamis 
Kalau tau beli awal-awal ~ Damn!
Melebur tiket RM10 aku..
Ada free time 2 jam, lepak jap kat McD..alalalaa
Overall, walaupun tengok time midnight, nasib baik cerita ni syok gilerr!!
Korang PATUT TENGOK cerita ni okay..
Kalau tak dah lama aku 'syahid' dalam panggung time tu jugak
Kah kah Kah =)


Kuar panggung dah 2.30am
Argh, sudah..teksi takde!!!
So, kitorg sepakat menapak balik jugak time tu. Janji balik.
(tak pernah dibuat aku setakat ni!)
Memang cuak dahla kami bertiga ni jek pompuan..
Dalam hati Tuhan jek tahu..huhuhu
Aku baca macam-macam surah buat tenangkan hati
Alhamdulilah, kami selamat sampai dalam kul 3AM..
End of day..




watak-watak utama.. I likeeee!


p/s:girls, hati-hati bila kuar malam okay!

1 comment:

Yanana! said...

ui aku pun ader..thanx 4 glamouring me Ijan..ngeeE~
;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin