Klik sini..

Thursday, August 12, 2010

Gendang-gendut Tali Kecapi, Kenyang Perut Senang Hati!


Salam pembaca MM&I,


Rasanya tak terlalu lambat sangat kot nak post entry dinner MASA ni
Hehehe =) 
Dinner MASA aku pada 31 Julai 2010 hari Sabtu lepas, 
bertempat di Hotel Equitorial Melaka bersebelahan dengan Dataran Pahlawan
Member pernah tanya, "Napa awal sangat dinner kamu tu?"
Dan aku jawab pulak, "Senang, sebelum puasa tak pening"

Tapi..
Pening gak nak pakai time tu nanti padahal kelas baru start 2 minggu
Amik kau! Semua aktiviti nak packed
sebelum Ramadhan. acara makan-makan la katakan
Heh, gemok!!! 

Overall, dinner kali ni bertemakan  CETUSAN WARNA
so, macam-macam warna boleh la pakai..
aku pakai simple jek, baju kurung moden.
Senang kepala otak aku. 
Tak macam member aku sorang ni sibuk nak pikir nak pakai baju apa,
beg apa, warna apa, even nak pakai tudung style pun pening kepala..
Aishhh, jangan merumitkan keadaan kawan..


Tang dinner..aku nak berterima kasih la pada siapa yang organize ea
walaupun banyak kelemahan di situ.. 
Makanan sangat sedap!! Berbaloi RM50 aku =)
Cuma aku tak taw camna la diorang terpilih jadi organizer ni
alih-alih dah jadi pun. 


TERIMA KASIH jugak
 sebab beri meja no. 21 kat tempat paling belakang sekali dalam dewan
walaupun semua kengkawan part 5 kat bahagian depan
TERIMA KASIH jugak sebab bagi aku plak yang salah eja nama (bukan selalu ni!)
Error di situ.. salah manusia tak dapat nak elakkan
Huhuhuhu takpe la aku maapkan


Dinner abes dalam kol 12mlm tapi tunggu member yg sibuk bergambo kenangan
akhirnya jadi hampir-hampir ke pukul 1am.
Dinner sangat penat tapi yang best,
Everyone was having fun through all night..yeah! 











u buka



p/s: looking forward on teh next Pra-Grad dinner lak..ahakss



10 comments:

zella y said...

salam ramadhan... ;)

'AQILAH said...

eh macam ade ayat perli aa kat situ..hahaha...

+akufobia+ said...

woaa.da lama tak dinner dengan kawankawan.sob.

azuan said...

uit baru nak citer dinner hahaa

Hamzah Ian said...

wa.. canteknye gmbr die.. cun2..
btw salam ramdhn

pudding pie said...

zella y,

thanks. selamat berpuasa gak!

pudding pie said...

'aqilah,

hahaha..luahan perasaan ni
kan blog peribadi

pudding pie said...

+akufobia+

hahaha, kitorg pun. ni la first time kot dinner.tak mcm kampus lain *sob* *sob*

pudding pie said...

azuan,

hahahha,,busy sgt la kawan.
ni dinner sem ni taw bkn last sem

pudding pie said...

hamzah,

thanks ya menjenguk MM&I
hehehe
salam ramadhan jugak!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin