Klik sini..

Wednesday, February 9, 2011

Jalan-jalan Cari Makan

Salam semua..

Minggu ni agak busy sikit dengan segala keje di office sebab 3 orang kuat takde
So, kami 3 orang dak trainee ni la yang kene handle.. Huaaaa ^0^
Paling tak suka bila sume bende nak cepat. 
Damn it! 


Beberapa hari yang lepas aku try mee wantan yang femes kat Kedai Nikmat BP Walk
Selain mee racun yang femes kat BP, aku rasa mee wantan ni 
pun boleh tahan kecuali customer service die. Slow sikit!
Mee Wantan ni ada daging, sayur dan paling penting
wantan berinti ayam cincang. Ada 2 version, sup atau goreng
Tapi aku lebih prefer soup. Rasa pun memang ala-ala chinese taste.Fuh! ^^~

Aku bagi 3.5/5..hahahha =)




p/s: next nak try kacang pool pulak!


2 comments:

tia said...

jan, nak sangat kacang pool kau! dah lama kau sebut tak pernah bawa pun! kuih kapit kau semua!! nak nak nak nak

pudding pie said...

ea tu qila yang kata bukan aku la..
hehehe
aq pun dah lama tak makan kuih kapit tu..nasib ko ingatkan

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin