Klik sini..

Sunday, March 27, 2011

Note 6 : Jom Work Out!


Halluuuu MM&I..

Seminggu dah berlalu..
Nampaknya dah sampai penghujung Mac dan April akan tiba tak lama lagi
So lagi 2 minggu lebih tempoh LI akan tamat
Sedih tapi gembira! ahahaha =) (macam mana tu?)
50-50 ngerti??


Hari ni Ahad, so aku off day. *sigh*
Why sebab satu hari jek tapi takpe pasni cuti panjang lepas LI tamat
Aku bangun awal pagi lepas tu tak tahu nak buat apa lepas solat Subuh
Nak on9 tapi hari-hari dah ngadap laptop *Momo* 


So, aku decide plan ni memang dah lama pun
Cuma nak tak nak jek.
Siap-siap pakai track suit & t-shrt segalanya dengan mp3 & hp
On kan engin motorku terus gi Tasik Y ^^~
Tak jauh jek dari rumah aku 5 minit dah sampai! Dekat giler.


Awal pagi memang best. Semuanya nyaman. Aku sampai jek tengok dah ramai berkerumun
kat tengah-tengah dataran tasik Y. ada tarian bla..bla..bla
Aku tak join sebab niat aku nak jogging jek pagi tu
Lama tak work out.. Dah jogging, jalan 4 round & pijak batu-batu tajam  urut-urut kaki
pastu aku blah. Ok lah untuk harini.. =)


I love this place! *curi-curi amik gambar*


P/s: next Ahad, nak join J-robik la!

-

2 comments:

Cik Jari said...

syoknye...

hehe,
dah lama tak jogging..

tapi tiap2 ari berjalan laju n naik turun tangga

aCu said...

aku tau tasik Y!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin