Klik sini..

Monday, March 16, 2009

Suatu Kejutan

Alhamdulilah, aku panjatkan segala kesyukuran ke hadrat Ilahi tika ini.. Setelah berhempas pulas menyiapkan presentation CTU + IBM selama 2 hari siap jgk akhirnya.

Pada waktu yg sama, aku dan team group sempat jgk menyiapkan projek kelas Mandarin iaitu Role Play / Drama bagi menambahkan markah utk sem ini.. huhuhu..Lokasinya BILIK OYA & FARA. Kahkahkah.. Baru kitorang sedar, 'acting' ni mmg susah.. Akhirnya, kitorang tidur lbh kurang 3-4 pagi semata-mata ingin menyiapkan tugasan projek tersebut. Ok, itu kisah semalam.

Pagi tadi, group aku jgk de presentation CTU atau dikenali sebagai Tamadun Islam dan Tamadun Melayu.. Gara2 ingin menyiapkan projek Mandarin, kitorang terlepas bus terakhir pukul 10 pagi. So, kitorang naik teksi kira2 pukul 10.30pg dan tibe pd pukul 10.45pg.. Huhuhu.. terbang RM3 hari ni.. Sampai jek kne tego dgn Ustaz krn lambat msk kelas jam 10.30pg.. kitoarang plak presenter minggu ni..Nasib badan! hahaha..

Tapi aku TERKEZUTTT!!!!! Selesai jek presentation, Ustaz x komen pun psl presentation kitorang.. Wahh..hepi gle! Sebelum ni, every group mesti kne 'leter' dgn Ustaz sbb Ustaz mmg strict ttg pembentangan ilmiah ni.. Well..well..well.. hehehehe.. Alhamdulilah.. dan xder Test CTU!! Memang x bce pun sbb bz sgt..

Alhamdulilah lagi..

Ptg td, bru jek selesai Listening Test dan Reading Test bg subjek Mandarin.. Terkezuttt lagi!!!!!! Aiyok.. tetibe jek pop test..hahahhaha..dgn 'confident' aku wat mengikut 'instinct' aku..hahahha.. Tawakal jek..Yang x bestnyer, 'air-cond' kuat gle. Pakai sweater mcm x terasa pun.. Aiseh.. Tandas tue dah jadi tempat biasa dah.. hehehe

Oklah, berlalu sudah hari ini.. nak stdy QMT plak mlm ni.. Sok de quiz.. Gambatte Izan!!

Doakan aku yek..

Akhir kata, aku berdoa semoga Allah mempermudahkan segala urusan dan melimpahkan rahmatnya ke atas kalian.. Aminn..


p/s: 2 more presentation to go!

2 comments:

ファラ said...

yeah!!!!!
skrang qmt da best test!!!!!
alhamdullah...
malam ni bole on9!!!
hehehehe

pudding pie said...

ko on9 je memanjang!
hahaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin