Klik sini..

Thursday, October 22, 2009

No More Pain Anymore..


Salam semua..

Minggu ni minggu yg terakhir bg sem 3 kat KBM before tibanye musim exam.. Ya Allah, dah nak tiba ke waktunya?? Cam tak percaya jek.. Tgk dak2 kat Uni lain dah study week tapi kami takde stdy week. Apsal ek? Maybe sbb kitorg cuti sempena H1N1 dulu kot..

So, as usual idop mesti diteruskan. Minggu ni still padat, berderet-deret final test+ presentation + submit project paper. Biasela nak dkat exam. Busy memanjang.. huhu

Hari2 dok library sbb nak siapkan project paper. Ni la bila buat last minute, tapi nak wat camne mmg time degree ni packed gler jadual lagi2 sem ni. Tak macam dulu2, sem 1 boleh bersuka-ria ala kanak2 ribena.. =)


antara yg hadir..

Hari Selasa lepas bermakna hari terakhir jgk kami budak2 Wellness utk kokurikulum sem ni dgn Puan Siti Jameelah ataupun nama glamor Kak Jamee [tapi still kitorg panggil Puan la!] Sangat sporting, mcm akak plak. Muda lagi, 25 tahun dan dah berkahwin sdg menunggu cahaya mata. heheehehe..

Enjoy je kelas nie. Ala2 kelas PJK time sekolah rendah dulu. Walaupun aku bukan jenis org yg suka bersukan sgt SEKARANG nie. kehkehkeh =)




p/s: Rindu nak main game rakyat dgn geng dak kampong =)

3 comments:

aCu said...

weh.ko exam bile?

noRr_yaNa said...

hak2..
sweet moment!

pudding pie said...

to acu,
aku exam 5hb.. ko?

to nor_yana,
yeay, dat rite!
rindunyer..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin