Klik sini..

Sunday, November 8, 2009

[aksi berani mati aku & kengkawan]


Gambar2 terbaru kami utk sem ni
lagho..lagho..
[sila jgn ikut aksi ini di rumah ye kengkawan lagi2 time exam ni!]
Diharapkan anda tidak tersedak ataupun
seangkatan dgnya.. =)
Terimalah...
Aksi2 comel lagi gonjeng drpd kami
Akibat nak termuntah menghadam buku CB
yg tebal mcm kamus dewan
Tak byk yg diupload krn melindungi
akta2 yg termaktub dlm peraturan
hahahhaha

Mangsa2 kejadian(bkn nama sbnr):
Izan
QIla
Ira

Tempat kejadian:
Ruang tamu rumah sewa

Waktu & hari kejadian:
9.45pm-11pm
Sabtu mlm Ahad

Hanya lakonan semata
tiada kene-mengena dgn yg mati ataupun masih hidup
so, jgn percaya bulat2 itu adalah kami
muahahaha =)














p/s: Mood takde stdy time nie

9 comments:

saypOOL rafhtello said...

gonjeng!!
kem salam yg free hair.

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

bosan ya dik?

=p

BuLaN iTu aKu said...

memang berani... +ganasss

meo188 said...

wah!

kelakar... huhuhuhu :)

AzuanBudakPandai said...

aku dah call hos[ital sakit jiwa dah ni haha

LuVidA^^ said...

amboi2...posing sakan...
hehehee

pudding pie said...

to saypool,
hahahah, ya itu kami..

to lord zara,
a'ah, bosan gler la tu psl kitorg buat camtu
hehehhe

pudding pie said...

to Bulan,
mekasih..kami mmg ganas
tp sekadar lakonan saje
muahaha

to meo188,
mekasih..semoga terhibur
ahaksss

pudding pie said...

to azuan,
owh, nanti jgn lupe dtg melawat kami
muahahaha

jahat!

to LuVida,
posing ala model terjal
kehkehkeh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin