Klik sini..

Monday, November 16, 2009

Cuti oh Cuti

Alhamdulilah

Secara officialnyer sem 3 aku dah tamat kat KBM ni. Fuhh, cam tak caya jek dah nak masuk Sem 4. Memang tak boleh lpe la sem nie sebab mcm2 terjadi kat aku. Pasal housemates, rumah sewa, pasal byk gap antara kelas, rakan sekelas,usya2 senior, kne kacau hantu waktu stdy weeks kat P. Gadong dan jgk masalah hidup aku.


Semuanya tamat..
Cukup. Aku mahu berehat puas-puas lps nihttp://emo.huhiho.com


Cuti semester yg tak berapa nak panjang ni dah sampai rupanya. Nak kata excited tak jgk. Dulu excited jek nak cuti masa exam, ble dah exam amik ko! Malas nauzubillah. Nak update blog pun malas. Ni pun mood tetibe dtg plak. Hahahahha http://emo.huhiho.com


Cuti pun dah mula. So, aku nak plan something masa cuti nie. Entah jadik entah tak. Aku pun bkn sure sgt. Beria-ia tp kalo tak jadi tak bleh kata pe dah. Ermm, harap2 tak semua tp separuh menjadi la.

Rancangnya nak wat aktiviti simple2 jek:
1)Keje part time (terpulang kalau gaji cantek & supervisor merayu2 mintak aku keje blk ha3)
2)Habiskan tgk dvd2 dan movie2 yg didownload time exam (masa exam excited, pas exam??
3)Improve Mandarin aku yg makin lupa nie(bantai tgk drama Mandarin kot?)
4)Keluar jumpa geng2 lama, tgk wayang perhaps
5)Improve Photoshop aku yg dah berkarat ni (ble la nak pro ni?)
6)Nak jenguk2 kelab rakan muda aku dulu, kot2 ade kemahiran2 yg bleh aku try plak
7)Setlekan pasal rumah sewa baru


Fuh, byk gak plan yg aku rancang cuti nie. Nak tak nak kne gak selesaikan before naik sem. Hopefully, apa yg aku plan semua tercapai. Oh ya, utk geng2 lama aku kat Bee Pee, kalau nak hang out, jgn lpe roger aku okay!

Pada rakan2 yg bercuti dan baru nak bercuti tu "Selamat Bercuti"

6 comments:

aCu said...

weyh! aku turun joho esok!hehe

bEEdLE d' bARd said...

hehe..samalh kita...masa exam mmg xsabar nak cuti..mcm2 paln dlm otak nie..tp bila dah cuti tros blur nak wat ape..plan pon ntah ke mana2 jek pg.. neway, enjoy k!!

'AQILAH said...

ko dah dapat kunci dari mek?

~FaRiDzUl LaILy FuDzALi~ said...

slamat bcuti ijan!!!

pudding pie said...

to acu:
yeke? yeay!!!

to beedle,
mmg blurr skrg ni

pudding pie said...

to Aqila:
blom lagi

to Laily,
Thanks. ko pun sama.
have fun!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin