Klik sini..

Sunday, November 22, 2009

Tau apa itu erti S.Y.U.K.U.R?


Memandangkan cuti baru jek seminggu lebih, so aku masih lagi menghabiskan waktu memerap di rumah utk menikmati cuti sem. Dah org bagi cuti, so kne la cuti puas2 kat rumah dulu. Nanti dah ada plan, bila lagi nak melekat kat rumah btol tak??

Kalau dah dok memerap kat rumah, konfomla aku akan byk tido..tgk tv..online.. main games dan layan dvd+muvie2 aku tuh. Hahahaha =) Tinggal masa ada mood jek utk tgk semua tu. Okay, I admit.aku boring gler tp bila ditemani artis2 hensem lagi kiut-miut, sume tu dah tak pikir dah. hehehe (diri perasan femes sgt kah??)

Entry lepas aku ada kata aku nak improve my Mandarin language. So, dgn tak membuang masa lagi aku dok bantai ngadap tv setiap hari. hahahhaa, well2 kan aku dah kata, AKU TENGOK TV bkn TV TENGOK AKU! Oh ya, aku bru je tgk cter ni. Masih lagi nga dlm siaran 8TV, Sabtu 6.30pm-8pm. First time tgk tros suka. I likeeee!!

"Momo Love"

Berdasarkan cerita manga Jepun "Momoka Typhoon", cerita ni buatan handmade drpd Taiwan. So, tau-tau jela mesti ada gimic terlebeyy terover..Huahuahua =D Pasal Tao Hua yg mendapat kasih syg dan perlindungan drpd abang2 tersayang yg terlalu protective! Kelakar jek aku tgk citer ni sampai aku gelak guling2 tgk perangai abang2 dia yg mengongkong Tao Hua drpd bercinta. Mereka terlampau syg Tao Hua sampai tak sampai hati nk lepaskan dia. Comel!

Tapi actually aku agak jeles gak dgn Tao Hua ni. Sebab dia ada abang2 yg syg kat die. Hehehe, sapa yg kenal aku tentu tau aku ni anak sulung so mana la ada kakak2 or abang2 yg boleh dibuat wrestling ke gado2 manja gitu. nak ngadu ttg masalah pun tak bleh*sigh* Hurmm, nak wat camana dah family aku kecik. Manusia mmg tak pernah cukup apa yg mrk ada.


So, aku bersyukur. Sebab setiap yg berlaku pasti ada hikmah. (positive ejan!)



Watak2 utama

Abang2 yg sgt proctective tp sgt hot!


p/s: nak keluarga besar..hahahaa =)

9 comments:

bEEdLE d' bARd said...

lagi best kalo dpt abg2 yg suka bg adik duit..hehe..

Bally Da Shoe said...

Cik puding...jadi anak sulung lg best...adek2 boleh bgantung harap dkt kte.... melindungi lbh baik dr dilindungi...hehehe am i rite...

'AQILAH said...

sedang positifkan diri..ngee

laily said...

aku tngok cite tue gak..best ape dpt abg cmtue?
aku slalu brangan ade abg yg rmi n kakak yg ramai
kakak yg rmi aku dah dpt
abg yg rmi blom lg..msti best giler..nnt dpt knl ngan kwn2 abg2 yg encem2
:p

aira said...

hrp2 aku tak kena macam tu..abg2 yg protective sgt...

pudding pie said...

to aira,
mmg tak besh pun..
harap tak la

to Aqila,
muhasabah diri yok! hehehe

pudding pie said...

to laily:
hahahahha, laily gatal!!
ye, aku pun teringin gak..
diorg hot la

to beedle:
yup, mmg best!
bleh belanja tiap2 bulan
lagi yg dah keje

pudding pie said...

to bally;
awak tu lelaki bleh la kata camtu
hhahahaa
sy tak nak melindungi tp nak dilindungi
muahaha =)

laily said...

hahaha..
:DD

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin