Klik sini..

Sunday, December 6, 2009

Like to waste times??

Cuti masih berjalan..lalalala.. Maka mood utk berjln2 sgt tinggi skrg ni samada jln2 cari makan, blog walking ataupun facebooking!

Tapi yg paling selalu aku buat cuti ni adalah jengah2 game kat Facebook. Banyak games utk dicuba. Awalnya aku malas gak nk try sbb exams lagi so cuti ni aku try la beberapa game kat Facebook or FB.

Ada games UNO, Typing Maniac, Pirate, Yoville, Fishville, Farmville, Happy Pet. Berjuta-juta lemon games kat FB ni.(promote la plak!) I tell you. Kalo boring sgt, jom try games kat FB..hahaha. sesuai utk membuang masa.

Antara games yg aku main kat FB:

1) Happy Pet





2) Happy Aquarium



Selain itu, kalau aku de masa aku jugak jd seorang “ulat buku” cuti nie. Bukan time semester jek jd “Nerdy” taw. Byk jgk buku aku pinjam drpd library KBM masa final exams lepas. Amik kau! Sekali 6 aku angkut.. Tapi biasalah, kalo aku rajin. Bila cuti mcm2 nak buat.. Setakat ni baru 3 buku jek sempat abes. Ish2, ejan ble la ko nak abeskan novels tu? Kat rumah punye pun ade lagi. Tamak sgt ko nie.


Cukup2..mahu lyn Youtube plak!

XOXO

9 comments:

Cik Dila said...

bestnya dia internet laju..kat sini nak buka FB bukan main struggle lagi..internet sangat la lembab..

aCu said...

haha..
aku sgt suke buang mase kat umah~ yeah!
chitale!
nape x pegi ritu?
rugi lorh~
huhu..

'AQILAH said...

jan! aku dah habis baca semua buku !...

saypOOL rafhtello said...

ulat buku betul.klu nipis xkesah la jugak.ni amek ko..berjuta2 m/s..

★٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶☠ Dakjaat™ ☆٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶★ said...

adakah anda cuba menarik perhatian admin FB utk menjadikan anda sebagai duta FB? hahahahahha! :p

pudding pie said...

cik dila

tq..sye juz gne broadband jek

to acu,

aku de hal la..

pudding pie said...

to Aqila,
aku blom la..mls..tada mood

pudding pie said...

to saypool,
berjuta2 heh??
mmg la cuti lama wooo

pudding pie said...

to dakjaat,
harap2 la..hahahhaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin