Klik sini..

Saturday, December 26, 2009

Poket ku kering lagi!!

Dear diary,

Pukul 2 pm, cuaca sgt terik, aku keluar lagi dgn Skuter ku. Ternampak pulak ble kuar dari rumah a cute guy di seberang jln bru balik dari solat Jumaat. Percaya tak kitorg tak pernah pun bertegur sapa. Lgpun kitorg jarang jmpe. Lantaklah.. Hahaha, gle pemalu aku nie.. Well, senyum pun ok la..

Jumaat lps (25hb Dis 09), aku, Dilla and Amalina jumpa lagi utk sekian lamanya. Wakakka, lama btol tak jmpe Amal nie.Rasanya nak dkt 2 thn kot. Last jmpe mse kat KMJ dulu. Waaah, rindu sme kwn ku sorang nie. Sgt cun orangnya.

Kitorang berjumpa kat Summit Parade once again. Old port, same like old days. Memandangkan hari cuti, maka bila kitorang pergi semua kedai sgt meriah. Sale bargain dimana-mana, maka kami pun turut rambang mata!! Pompuan & lelaki same jek. Kalau la aku ni org kaya, agaknya dah aku borong semuanya.. Jeles2..

Pukul 5.15pm, aku ingat nak balik. Sekali hujan plak. Lebat plak tuh. Memang konfem, helmet aku bertakung dgn air. Motorku basah kne hujan. Malang btol! Dugaan2..

Dila temankan aku sampai hujan berhenti sampai pukul 6ptg..

So, sempat lah aku bli wedges baru. Murah je pun. Bli sbab senang utk presentation nanti. Dah lama tak bli kasut nie, asyik2 sandal biasa jek. Memang tak feminin btol aku nie! Amal plak berkira2 nak bli beg baru. Akhirnya borong sekali DUA utk mak die sekali. Hahahha, gle happy salesgirl kedai kami tu. Dilla plak bli present utk parents die.

Apapun, semuanya berjalan dgn lancar walaupun Sgt PENAT like hell!

Tabik lah pada ladies yg mampu utk bershopping berjam2 lamanya. Aku mmg tak b'minat langsung. Baik lyn muvie2 kat rumah. =)

Happy Holidays!!



p/s: dlm suka ada duka..

8 comments:

'AQILAH said...

what! kasut baru...ok, aku jeles..:P

pudding pie said...

Aqilah,
tak yah nk jeles.. rezeki tuhan bg
heheee

mieZa taiB said...

lawa la..

cokelat lover said...

yup..dlm suka de duka =p

DiLLaRY said...

wei c...kasut ko ade gak yg puji..smarties n simple...ahakzzz!..tgk la spe pilih kn..lalalala~ duka dwit trbang ke kak..ahaha..xpe2 pasni chill lg k..

pudding pie said...

to mieza,

arigato!! =)

pudding pie said...

to cokelat lover,

biase la tu.semua org de probs
huhuhu

pudding pie said...

to dillary,

hahaha. mekasih bangat sama kamu!!
okay2, next time bebeh!
bye2

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin