Klik sini..

Monday, January 11, 2010

Aku "SANGAT" suka Hari ISNIN!!



Assalamualaikum semua,

Cepat jek pejam celik dah hari Isnin, padahal semalam baru jek tiba Melaka. Cis, betul ke aku balik rumah ni? Tak terasa pun. Waaa, nak balik lagi!! Ni mesti pasal trip kne paksa smalam. Pukul 5 pagi mak aku dah jerit2 kat telinga suruh siap nak pergi JB. (Lama btol tak datang JB, rasa sungguh jakun! ) Then, pukul 3ptg baru la aku balik semula ke Melaka.

So, bayangkan aku dok dlm kete selama setengah hari!

PENAT..

Habis lenguh & sengal-sengal satu badan termasuklah pinggang aku yg tak berapa nak ramping ni? Bontot pun dah kematu agaknya. Dah mcm nenek tua pun ada bila aku kuar dari kete. Tu la, mak kata minum susu Anlene tak nak. Malas. Nah, amik kau!

Hahahaha, padan muka..

Anyway, mlm tadi AJL. Rasanya semua bloggers dah sibuk-sibuk ulas pasal AJL. So, aku pun malas nak komen. Yang penting, Aizat menang! yeayyyyyy

Oh ya, rumah sewa aku ada tv. So, kitorang 1 rumah dpt tgk puas-puas mlm tadi.

Jangan jeles!! HAHAHAH



notadikaki: Tak sAbar nak hari Jumaat!


13 comments:

'AQILAH said...

aku pun !!!!!!!!!!!!!!!

saypOOL rafhtello said...

baru ari isnin xsabar dah nak ari jumaat..xpe..masa cepat berlalu..

pak long said...

salam....
pak long suker senin..sebab senin masa ngajar sikit..yeeeee haaa...
bestnyer jadual waktu senin...
buat tuan blog...appy ari senin

pudding pie said...

to Aqilah,

kita kan serumah.of coz la sama cuma tak serupa jek
keh2

pudding pie said...

to saypool raftello,

sbb hari jumaat ada plan dgn member2
tu yg dok menghitung hari tu
lalalalal =)

pudding pie said...

to pak long,

salam kembali..
class saya ari senin sgt full
sampai tertido dlm kelas tuh
sungguh hepi sye

slmat ari senin pak long!

izandaughtersalleh said...

nasib aizat menang ;)

pudding pie said...

to izan,

minat aizat ye??
hahhaha of coz la.

Aelfi said...

haha.best yer ada tv kat umah?

pudding pie said...

to aefli,

best. boleh gler kalo xder tv!
heheheh. release tension

tia said...

argh...sangat..

~FaRiDzUl LaILy FuDzALi~ said...

aku xdpt tngok puas2..
tp mggu nie pown aku blik gak!!!
hehehe..xnak jeles ngan ko lg..yg bleh blik awl..

pudding pie said...

tia,

pe die??

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin