Klik sini..

Monday, January 4, 2010

Kelas Ku Riuh Mcm Pasar Malam



3hb Jan 2010.

Kelasku bermula lagi seperti biasa. Bila awal-awal sem ni mesti jek rasa excited sebab jumpe balik member2 sekelas. Nak-nak lagi bila dah pindah rumah sewa baru yg lebih dekat nie. Tambah excited lagi. Hahahaha =)

Kalau awal2 sem ni mesti member2 & aku sekali dok usha2 junior-junior baru. Terasa "seniority" sambil buat2 muka cool jek (teringat plak waktu senior2 aku dulu, riak muka diorg tak bleh nak blah, Rasa nak sepak2 jek. Berlagak semacam! dush..dush..WTF) Muahahaha.. tapi diorg ni Semuanya muka2 innocent lagi.. dak2 Matriks.. Masih 'hijau'

Anyway, jadual sem ni mmg syokkk!!!

Byk habis awal. Sgt suka hati. Lalalala = P Hopefully, sem kali ni dpt lecturers yg best2 lagi sporting walaupun kelas kali ni dah bertambah makin sempit dan riuh rendah dgn budak2 kelas C. Really hate crowded class!




p/s: 1st weeks sgt rilek

8 comments:

saypOOL rafhtello said...

awal2 sem semangat dia..

AzuanBudakMemandai said...

first week memang agak relax hoho

BuLaN iTu aKu said...

selamat kembali belajar..

'AQILAH said...

hahha, aku pun suka! hari ni nalik awal...weee

pudding pie said...

to saypool,

of coz..awal sem jek
keh2

pudding pie said...

to azuan,

tau takpe..pastu azab!

pudding pie said...

to bulan itu aku,

trimas.. same to you

pudding pie said...

to Aqila,

yepeeee!! blk awal jgk

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin