Klik sini..

Saturday, January 2, 2010

Musuhku hari ini adalah.....

Argh, entry terakhirku setelah sebulan lebey di rumah

Memang haru kiki malu sampai kering hingus gua.. Ahahaha, takde lah. Biase2 jek. Still malas lagi dgn ketiadaan mood yg merajuk membawa diri ke oversea sana. Cit, ayat aku! Tak bleh blah dah.hahahaha.. pepagi buta merepek di blog.

Hopefully, esok tak hujan lebat mcm petang tadi. Memang &*%*() btol! sedap2 jek shopping-mopping di Carrefour, bila mahu balik hujan lebat plak. Tak jadik nk bli brg byk2, sbb kete MYVI emak tersayang jauh dahtu stuck dgn kete2 lalu lalang. Aisey, nasib gua hari ni!!

Ramai plak yg sahut cabaran sale of the year (mentang2 sampai 3hb Jan!! Semua serbu, penoh dah Carrefour & Square One tu!)

Hujan lebat tiap2 petang di Batu Pahat menyebabkan mood aku pun mendung berhari-hari. Hahahaha =) Nak keluar sampai aku tak jadik keluar. Cett, takpe2, aku redah jek td
No hal la!!

Sangat penat mengharung hujan..

Perlu mengemas pulang ke Melaka esok dulu!!



In the end, sebagai ganjaran utk diri ini yg tlh bersusah pyh =)



Sgt mengancam!!



p/s: Pening dgn masalah2 yg dtg..PENAT!!


6 comments:

cokelat lover said...

ohw..cian..jgn pnin ngn mslh..
syum2 sokmo..hehhe

aCu said...

yes! aku sgt suke ngan org yg cepat tergoda ngan makanan! haha..kite geng!

Iznie said...

sedapnyer............

pudding pie said...

to cokelat lover

mekasih wak..lap u lebey la
hehehe

pudding pie said...

to acu,

hahaha..agak2 bakal suami ko ske mknan tak??

pudding pie said...

to iznie,

mmg sedap. cubalah!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin