Klik sini..

Sunday, February 28, 2010

Kids, Give Parents Some Peace!!

4 hari melarikan membawa diri seketika ke kampung halaman..Ececeh.. Rumah kesayangan. Mana lagi kalau bukan Batu Pahat. So, masa untuk update pun amatlah jarang apetah lagi blogwalking. Akan ku buat jugak bila ada masa nanti. InsyaAllah.


2 minggu seterusnya mulai saat ni akan bermulah minggu seksaan sibuk lagi padat bagi ku. KAH KAH KAH.. Macam hapa jek ayat ku ini. Kenapa?? Sebab test besar sem ni akan start ditambah pulak nak siapkan report. Yes, ku sangat "SUKA"!! ( note : dalam lara tu sebenarnya!)  Kengkawan, doakan ku dapat menjawab soalan test dengan berjaya ye!


InsyaAllah..


Di saat ni, rasa nak buat jugak la idea daripada mat salleh oversea ni. Macam best plak idea dia itupun kalau aku rajin la nak buat. Sangat berguna di saat kemalasan ataupun kecemasan.. Buruk benor perangai! ISK ISK ISK.. 





p/s: magnet tu selamat ke pakai lama-lama?

12 comments:

fitri oh fitri said...

xfhm la. ape kaitan ngan parents?






http://fitridzulkifli.blogspot.com

Iznie said...

semoga sis dapat jawab test dgn baik & tenang...amiin....


owh..org batu pahat rupenya...hehe

zella said...

hahaha...
nk buat kat dinding tu pn dh malas dh...

klu dh malas tu, malas juga kan?? heheh

ShaFril said...

gudluck2 hehe

'AQILAH said...

hahaha kau buat jan...bilik kita dinding besar..

fitri oh fitri said...

huhu, sory, bru faham. thnx!

hans said...

masing2 busy dgn test
gudluck

pudding pie said...

to fitri..

saye dah jwb di blog kamu!

pudding pie said...

to iznie,

thanks..la bru taw ke? huhu

pudding pie said...

zella,

btol..kalau dah malas, semua tak jadi

pudding pie said...

to shafril,

thanks ya!

pudding pie said...

hans,

btol2..busy gler!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin