Klik sini..

Friday, March 26, 2010

J.A.K.U.N.

Entry lapuk..

"Ko dah tengok Berita Harian hari ni?

"Belum, awatnyer? Ada berita tergempar ke?"





Ku masuk paper!!! hahahaha


Ingat tak ENTRY lepas, ku dan kengkawan melawat NSTP untuk subjek Marketing Communication. So, inilah hasilnya! Kalau budak kelas BBAM 4B diinterview tv3 dan masuk slot WHI, kami masuk paper la.. Nampak muka pun jadi la. Sebab ku bukan artis mahupun tokoh terkenal nak masuk paper hari-hari  *riak..riak*


Jakun sekejap.. Okay ejan  STOP!!  Tak baik..Sekian entry hari ini..



*** actually kuar dalam paper Rabu lepas..hehe
*** patutnye UiTM Kampus Bandar Melaka (KBM)

3 comments:

zella y said...

msti gunting paper tu pastu frame kan hehehhe

aCu said...

feeeeewwiiiiit~

aira said...

nape prlu mta aku msuk paper..
pnat ak menyorok..
nmpk sgt cameraman tu nk sgt muka aku msuk..
mekasih wat zati yg mghalang..kalo x,gmpar kl..hehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin