Klik sini..

Saturday, April 3, 2010

'MASA' Itu EMAS

Wah, lama btol tak update blog ni. Betol-betol busy nie. Tapi Dr Fazley kata orang yang malas dan gagal je yang suka memberi ALASAN.. DUSSS menusuk ke kalbu. Sedangkan dia busy 24 jam still ada MASA.. He did it. Ingat tu!!


Refleks balik minggu ni. Siapkan 2 asignments dan 1 report, tinggal 3 asignment menanti dengan iklan yang pending lagi. Yup, lagi 2 minggu nak pulun habis-habisan semua asignment dan presentation. Dan paling tak best, sem ni aku takde study week. Teros FINAL EXAM!!!


Ujian. Ujian. Ujian Allah..


Gambo kat bawah ni pulak waktu Majlis Penutup Sukan antara Fakulti KBM pada hari Ahad yang lepas (27 Mac 2010). Paling tak lupa, course aku, dak Marketing walaupun semuanya masuk final, mesti kitorg dapat no 2. Demm, kalah buat pertama kali dalam sejarah KBM. Siot, tapi we're trying our best. Takpe la, tak de rezeki. Hopefully, next year MASA menang lagi buat kali ke-9.


InsyaAllah..









Sedang menyorak untuk budak MASA."Go go MASA" 



p/s: Jumpe Dr. Fazley hari ini. *H.A.P.P.Y*


**MASA - Marketing Student Association

3 comments:

zella y said...

dr.fazley yg penyanyi tu ke??

Azuan said...

mesti ko suka bagi alasan kan?? hahaha..

jane said...

aku jumpe gak dr fazley tp tak tau nape tak teruja nk amik gmbr ngn dia

ahhahaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin