Klik sini..

Thursday, June 24, 2010

keTERUJAan



Hari ni seperti biasa la mandi, kemas bilik, tukar cadar katil then teros packing nak balik BP. I am ready! Emak, anakmu akan kembali lalalaa. sambil tu layan blog dulu. Kali ni dapat tag lagi dari my old dormate kat Samura dulu. Sekali dua, tag dan award. Suka-suka. Hehe.


1. Gmbr beg yg korg selalu bawak. sertakan jenama, kegunaan dan riwayat beg tersebut.


Jenama: tak sure la pulak, murah je den beli.. hahah "MM" kot!
Kegunaan: Beg balik kampung rumah, beg bawak gi kelas (multipurpose la katakan)
Riwayat: Muda lagi, baru setahun terung..lalala =)

2. Pandangan dekat beg tersebut


Beg ni sangat ringkas, tapi besar kedabak lagi panjang. Tertempek perkataan "MM" kat situ. nampak? Kalo tak nampak.... Selalu kene ejek dgn classmates disebabkan "MM" tu (tak taw nape). Demm..tp hurmm, I like this bag!  Mi Amor!

3. Isi dalam beg?

Tak banyak pun.. tapi selalunya penuh dengan buku-buku je la, lagi apa ye? Hurmm, bedak kompact & foundation, payung (mesti ada sbb Melaka sgt panas!), handphone, kunci rumah, tisu, mp3 dan mineral water. Fuh, memang padat beg kuliah ku ini!!


Next, another award from Chika again. Zillion thanks Chika, muahhh!! hahaha



1. Kenapa suke blogging?

Sebab blogging dapat kenal kawan baru, ilmu baru ceh..ceh skema nye ayat aku ni. Bak kata orang, buat cuci-cuci mata la! KAH KAH KAH. Lagi, blogging ni dapat share something dengan kengkawan bloggers walaupun tak pernah jumpa kat real life. Pelik kan? Tapi itulah blogging sama cam Facebook gak. 


2. Bahagia dengan life skrg?

Alhamdulilah.. masih okay lagi..=)


3. Impian 5 thn akan dtg?

Waktu tu dah 26 tahun. Ermm, InsyaAllah, ku sudah ada pekerjaan tetap. Mahu bawak mak ayah pergi tunaikan haji (Impian aku sejak kecil ni..) Lagi, bukak perniagaan sendiri. Wakaka.. Sudah amek MBA kat oversea. Dan last sekali, moga-moga aku dah kawen masa tuh. Amin!


4. Siapakah org yg anda sentiasa mahu di sisi anda?

Tentulah orang-orang yang teristimewa dan paling penting Allah Taala.


5. Sila beri award kpd 5 org yg anda suka (ikut suka kaw la!)

Aqila
Tia
Zella Y
Lyn
Azuan
Dilla

Dan kepada yang sudi. Sangat malas nak mentag orang ni. Ni mood tengah excited takpe la. Ok. bye.


Semoga Hari Anda Baik-baik Aja =)

4 comments:

zella y said...

hahhaha...
thanks!!

zella pon suka pkai bag gedabak2...
senang nak masuk2an barang2...
;)

'AQILAH said...

beg melaka...hehe...
thanks tag..lambatttttttt sikit buat...hahha

Syaza Syahira said...

izan!!! aku tag contest nma ko..ngee~

hang liey leen said...

baru nmpak beg ni td...
ari jumaat,9th july..detailnyer...
hehhe....
thanx! wlpn lmbt ..sori

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin